Παρατάθηκε μέχρι τον Αύγουστο η εγγύηση ποδοσφαιριστή της Premier League που κατηγορείται για βιασμό

Παρατάθηκε μέχρι τον Αύγουστο η εγγύηση ποδοσφαιριστή της Premier League που κατηγορείται για βιασμό

Κώστας Τσιακλής • 15:05 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 14.08.2024

Ο παίκτης της Premier League που κατηγορείται για βιασμό 20χρονης είδε την εγγύηση του να παίρνει παράταση μέχρι τον Αύγουστο.

Ένας ποδοσφαιριστής της Premier League κατηγορείται για βιασμό από τον περσινό Ιούλιο και θα δει την εγγύηση του να παίρνει παράταση μέχρι τον Αύγουστο, το μήνα που επαναρχίζει δηλαδή το πρωτάθλημα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης συνελήφθη στην πόλη, Μπάρνετ, τον Ιούλιο του 2022 όταν μια γυναίκα τον κατηγόρησε για βιασμό. Ο ποδοσφαιριστής είχε αφεθεί τελικά ελεύθερος αρχικά μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο, πριν πάρει παράταση μέχρι αυτή τη στιγμή. Πάντως κατά τη διάρκεια των ερευνών ο παίκτης καταγγέλθηκε και για άλλα περιστατικά.

Όπως ενημερώνει η The Athletic η Μητροπολιτική Αστυνομία επιβεβαίωσε πως θα υπάρξει νέα παράταση της εγγύησης του μέχρι τον Αύγουστο, το μήνα που δηλαδή επιστρέφει η Premier League. Αυτό σημαίνει ο συγκεκριμένος θα ξεκινήσει ακόμα μια σεζόν με την κατηγορία στις πλάτες του ωστόσο θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά αφού δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του δεν μπορεί να δωθεί στη δημοσιότητα για νομικούς λόγους.

Η προηγούμενη ανακοίνωση της αστυνομίας τον περασμένο Μάρτιο:

«Στις 4 Ιουλίου 2022, καταγγέλθηκε στην αστυνομία μια καταγγελία για βιασμό μιας γυναίκας ηλικίας 20 ετών. Αναφέρθηκε ότι ο φερόμενος βιασμός συνέβη τον Ιούνιο του 2022. Στις 4 Ιουλίου 2022, ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και τέθηκε υπό κράτηση. Ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, κατηγορήθηκε περαιτέρω ως ύποπτος για δύο περιστατικά βιασμού που φέρονται να διαπράχθηκαν τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021 σε βάρος μιας διαφορετικής γυναίκας ηλικίας 20 ετών.

Τον Φεβρουάριο του 2023, ο άνδρας ανακρίθηκε υπό επιτήρηση για ένα σεξουαλικό αδίκημα που φέρεται να έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2022. Αυτό αφορά ένα τρίτο θύμα και καταγγέλθηκε στην αστυνομία τον Ιούλιο του 2022.

Δεν θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα σε σχέση με το φερόμενο αδίκημα τον Ιούνιο του 2021, επειδή η σχετική νομοθεσία δεν είχε ακόμη τεθεί σε ισχύ κατά τη στιγμή που λέγεται ότι συνέβη».

Tags: