«Περίπατος» της Λίβερπουλ και κορυφή στην Premier League, έφερε «τούμπα» το ματς με τη Μπρέντφορντ η Τότεναμ

Οι παίκτες της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Μπόρνμουθ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Περίπατος» της Λίβερπουλ και κορυφή στην Premier League, έφερε «τούμπα» το ματς με τη Μπρέντφορντ η Τότεναμ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:56 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 21.09.2024

Στην κορυφή της Premier League πάτησε η Λίβερπουλ, η οποία και επικράτησε με 3-0 της Μπόρνμουθ. Την ίδια ώρα, η Τότεναμ έφερε «τούμπα» το ματς με την Μπρέντφορντ και πήρε τη νίκη με 3-1.

Την πρώτη θέση της Premier League απολαμβάνει, έστω και προσωρινά, η Λίβερπουλ, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) επικράτησε με 3-0 της Μπόρνμουθ. Βέβαια, για να παραμείνει σε αυτή θα πρέπει να χάσει η Μάντσεστερ Σίτι από την Άρσεναλ, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες την Κυριακή (22/9).

Στα του αγώνα, πριν το τέταρτο και συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό, ο Σαλάχ σημάδεψε το δοκάρι. Τελικά γκολ ήρθε στο 25′ και αυτό προέκυψε από τον Ντίας, που κατάφερε να σκοράρει με πλασέ προ κενής εστίας, Στα «καπάκια» ο ίδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο τέρμα λίγο αργότερα (28′), παίρνοντας την ασίστ του Άρνολντ και σκοράροντας το 2-0. Στο 36′ η Λίβερπουλ εξασφάλισε οριστικά το τρίποντο, με τους Νούνιες και Σαλάχ να συνεργάζονται και τον πρώτο να σκοράρει για το 3-0.

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα με την Μπρέντφορντ, όμως τελικά πήρε άνετη νίκη με 3-1. Η αρχή έγινε στο 23ο δευτερόλεπτο, με τον Εμπουεμό να σκοράρει για 4η φορά στο εφετινό πρωτάθλημα. Το 1-1 όμως δεν άργησε να έρθει με το πρώτο γκολ του Σολάνκι με τη φανέλα της Τότεναμ να έρχεται στο 8ο λεπτό. Ακολούθησε ο Τζόνσον στο 28’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μάντισον στο 85’ μετά από ασίστ του Σον.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: