Συνεχίζει απόλυτη η Μάντσεστερ Σίτι - Πρώτος βαθμός για Λούτον

Συνεχίζει απόλυτη η Μάντσεστερ Σίτι - Πρώτος βαθμός για Λούτον

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:00 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 14.08.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0 και παρέμεινε αήττητη στη φετινή Premier League, ενώ την ίδια ώρα η Λούτον πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα επί της Γουλβς (1-1).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ 2-0 

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εντός έδρας κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0 και παρέμεινε αήττητη στη φετινή Premier League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά πέντε πόντων από τις Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τότεναμ (έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο). 

Οι γηπεδούχοι ήταν αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να βρουν δίχτυα δύο φορές. Στο 7ο λεπτό μετά την ασίστ του Κάιλ Γουόκερ, βρήκε τον Φιλ Φόντεν, εκείνος με μεγάλη ψυχραιμία μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Σίτι. 

Εφτά λεπτά μετά ο Έρλινγκ Χάαλαντ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ματέους Νούνιες, με τον πρώτο να νικάει εύκολα με κοντινή κεφαλιά τον Ματ Τέρνερ για το 2-0 των πολιτών. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-0.  

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ρόδρι μπλέχτηκε στη κοκκορομαχία με τον Γκιμπς-Γουάιτ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να του δείξει την απευθείας κόκκινη κάρτα. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ έψαξε να βρει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι όμως δεν τα κατάφεραν. 

ΛΟΥΤΟΝ - ΓΟΥΛΒΣ 1-1

Την ίδια ώρα η νεοφώτιστη Λούτον πήρε τον πρώτο βαθμό στην ιστορία της στη Premier League, μένοντας στο 1-1 με τη Γουλβς εντός έδρας.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 50ο λεπτό με τον Πέδρο Νέτο. Ο Πορτογάλος κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σουτ για το 0-1 της Γουλβς

Το τελικό 1-1 για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε ο Μόρις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αφήνοντας τη Λούτον στον πάτο της κατάταξης με 1 βαθμό. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (7ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ