«Βόμβα» μεγατόνων από τη Νότιγχαμ με διπλό στο Anfield - Ο Χάαλαντ έδωσε ακόμα μία νίκη στη Σίτι κόντρα στην Μπρέντφορντ
i

©imago

«Βόμβα» μεγατόνων από τη Νότιγχαμ με διπλό στο Anfield - Ο Χάαλαντ έδωσε ακόμα μία νίκη στη Σίτι κόντρα στην Μπρέντφορντ

Δημήτρης Χούπης 18:58 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 14.09.2024

Η Νότιγχαμ πήρε μια τεράστια νίκη με 1-0 της Λίβερπουλ στο Anfield, την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι με πρωταγωνιστή τον Χάαλαντ επικράτησε με 2-1 της Μπρέντφορντ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ «σόκαρε» τη Λίβερπουλ, την οποία νίκησε με 1-0 στο Anfield για την 4η αγωνιστική της Premier League, αναγκάζοντας μάλιστα τους «κόκκινους» στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Άρνε Σλοτ είχαν το πάνω χέρι, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκαν. Αρχικά ο Ντίας στο 17' βρέθηκε στην περιοχή, αλλά το σουτ του στην κλειστή γωνία κατέληξε στο δοκάρι. Οκτώ λεπτά μετά ο Ζότα απείλησε την εστία του Σελς, ενώ πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Λίβερπουλ είχε ακόμα μία καλή στιγμή με τον ΜακΚάλιστερ.

Στο δεύτερο μέρος η Νότιγχαμ ανέβηκε και βρήκε χώρους, τους οποίους και εκμεταλλεύτηκε. Αρχικά στο 68' είχε μια καλή στιγμή με τον Γκιμπς - Γουάιτ και τέσσερα λεπτά μετά ο Χάντσον - Οντόι με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια μάλιστα οι παίκτες του Εσπιρίτο Σάντο είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, αλλά ο Άλισον τους «είπε» όχι.

Μάντσεστερ Σίτι - Μπρέντφορντ

Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι με πρωταγωνιστή ξανά τον Χάαλαντ νίκησε με 2-1 την Μπρέντφορντ. Ο Γουισά μόλις στα 23'' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λονδίνου, με τον επιθετικό από το Κονγκό με κεφαλιά σε κενή εστία να κάνει το 1-0.

Ωστόσο ο Νορβηγός από εκεί και έπειτα ανέλαβε δράση και με δύο γκολ ανέτρεψε το σκορ. Αρχικά στο 19' με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία ισοφάρισε και στο 32ο λεπτό με τετ α τετ έκανε το 2-1.

Οι παίκτες του Τόμας Φρανκ όμως είχαν τις στιγμές τους για να ισοφαρίσουν, αλλά στο τέλος αυτοί που πανηγύρισαν ήταν οι «πολίτες».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ