«Άβολη» ισοπαλία μεταξύ Λιντς και Λέστερ - «Ευρωπαϊκή» νίκη για την Άστον Βίλα επί της Φούλαμ

Τζέιμι Βάρντι

i

©Photo by James Williamson - AMA/Getty Images

«Άβολη» ισοπαλία μεταξύ Λιντς και Λέστερ - «Ευρωπαϊκή» νίκη για την Άστον Βίλα επί της Φούλαμ

Δημήτρης Χούπης 23:55 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 14.08.2024

Η Λέστερ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Λιντς στο Ellan Road, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι ευχαριστημένες από αυτό το αποτέλεσμα, νίκη με 1-0 πέτυχε και η Άστον Βίλα επί της Φούλαμ και «γλυκοκοιτάζει» την Ευρώπη.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το αποτέλεσμα στο Ellan Road μεταξύ της Λιντς και της Λέστερ στο ντέρμπι παραμονής της Premier League. Το αποτέλεσμα αυτό δεν άρεσε σε καμία από τις δύο, αφού αμφότερες παραμένουν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. 

Το σκορ για τα «παγώνια» το άνοιξε ο Λουίς Σινιστέρα στο  20ο λεπτό μετά από ασίστ του Χάρισον. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ όμως βρήκε απάντηση με τον Τζέιμι Βάρντι στο 80ο λεπτό, που ισοφάρισε το παιχνίδι και διαμόρφωσε τελικό 1-1. 

Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ  του Άγγλου επιθετικού μετά από τις 20 Δεκεμβρίου στη νίκη των «αλεπούδων» επί της Μίλτον Κέιν Ντονς για το Carabao Cup. 

Με αυτή την ισοπαλία η Λέστερ βρίσκεται στην 17η θέση με 29 βαθμούς έναν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η Λιντς είναι μία θέση πάνω με τριάντα πόντους. 

Η Άστον Βίλα επικράτησε της Φούλαμ με 1-0 και αρχίζει να βλέπει με... καλό μάτι την έξοδό της στην Ευρώπη. Το μοναδικό τέρμα των «βίλανς» το έβαλε ο Τάιρον Μίνγκς στο 21'. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η ομάδα του Ουνάι Έμερι με 54 βαθμούς, στην ένατη θέση με 45 πόντους είναι οι «κότατζερς».

Στο πρώτο ματς της ημέρας η Γουλβς πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας και αρχίζει να απομακρύνεται κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Άντερσεν με αυτογκόλ έκανε το 1-0 για τους «λύκους», ενώ ο Ρούμπεν Νέβες στο 90+4' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ισόβαθμες είναι οι δύο ομάδες με 37 βαθμούς, με την ομάδα του Λονδίνου να είναι στη δωδέκατη θέση και τη Γουλβς στην 13η.