Πριν τη Λανς το ενδιαφέρον για τον Ουναχί, δύο οι κορυφαίοι στόχοι

O Aζεντίν Ουναχί

Πριν τη Λανς το ενδιαφέρον για τον Ουναχί, δύο οι κορυφαίοι στόχοι

Λάμπρος Γκαραγκάνης 13:33 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 03.09.2024

Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στην προσθήκη ενός μέσου, στο «8», με τον Αζεντίν Ουναχί να εισχωρεί στη μεταγραφική καθημερινότητα του Παναθηναϊκού μετά από δημοσίευμα Μαροκινού δημοσιογράφου τη Δευτέρα (2/9).

Ο κεντρικός χαφ της Μαρσέιγ μπήκε στο μπλοκάκι του Παναθηναϊκού πριν τους αγώνες με τη Λανς, για τα playoffs του Conference League. Η αρχική προσέγγιση, τότε, δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, με τη Μαρσέιγ να συζητά πρωτίστως την πώληση του 24χρονου εφόσον υπάρχει ενδιαφερόμενος σύλλογος. Έχοντας τη διάθεση να περιμένει... Συν τοις άλλοις, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή καλό στο κουβάλημα μπάλας, πιο επιθετικό, όμως, από το προφίλ που, αρχικά, είχε φιλοτεχνήσει το Τριφύλλι για τη συγκεκριμένη προσθήκη.

Eίναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι στη Λεωφόρο, στη νίκη με 1-0 επί της Μαρσέιγ για το Champions League, ο Ουναχί είχε αρχίσει αριστερός εξτρέμ κόντρα στους Πράσινους. Το δημοσίευμα του Χακίμ επανέφερε τον Ουναχί στην επικαιρότητα. Ο παίκτης απασχολεί πολύ τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, όμως, κινείται υπό άκρα μυστικότητα στις προσθήκες που κάνει. Οπότε, αυτή τη στιγμή, η ιεράρχηση στόχων δεν είναι γνωστή. Δεδομένα δουλεύεται ταυτόχρονα και άλλη περίπτωση, αντιστοίχως καλή και ποιοτική του Μαροκινού. Που, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται με την Εθνική του ομάδα, ενόψει των υποχρεώσεών της στο αφρικανικό Nations League. Συν τοις άλλοις, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται καθόλου από τον κόουτς της Ολιμπίκ Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι. Παράγοντας που, δεδομένα, θα βοηθήσει την κατάσταση.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, τον Ουναχί είχε κοιτάξει και ο Ολυμπιακός πριν καιρό. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την προσθήκη και να δηλώσει τον παίκτη μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/9, 01:00), που είναι και το περιθώριο για να μπει η μεταγραφή στην ευρωπαϊκή λίστα. Δεν σημαίνει, όμως, πως αν δεν έχει ολοκληρώσει κάποιο deal ή δεν προλάβει, δεν θα ενισχυθεί μεταγραφικά. Ειδικά για το «8», η απόφαση είναι ειλημμένη και, το αργότερο, έως τις 11/9, ημέρα λήξης των μεταγραφών στην Ελλάδα, ο παίκτης θα έχει ανακοινωθεί.