Προ των πυλών το deal ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαντί Καμαρά

Μαντί Καμαρά

i

©intime

Προ των πυλών το deal ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαντί Καμαρά

Μάνος Τσαλγατίδης 11:23 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 12.06.2024

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για ΠΑΟΚ και Μαντί Καμαρά, όσον αφορά τη συνεργασία τους...

Από 40 κύματα έχει περάσει η υπόθεση της μεταγραφή του Μαντί Καμαρά στον ΠΑΟΚ, αλλά όλες οι ενδείξεις για την ώρα δείχνουν πως πιθανότατα θα υπάρξει αίσιο τέλος για τον Δικέφαλο στην υπόθεση.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Αφρικανό πρώην μέσο του Ολυμπιακού, η οποία έχει συμβόλαιο τριετίας με αμοιβή 1.5 εκατομμυρίου για κάθε χρόνο αυτού. Μπορεί αρχικά η πλευρά Καμαρά να ζητούσε από τον Δικέφαλο 2 εκατομμύρια τον χρόνο και ένα... τρελό μπόνους υπογραφής, αλλά πλέον αυτό άλλαξε.

Αρχικά η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια της η πλευρά του παίκτης, ενώ και η στάση των «ασπρόμαυρων», που μετά το βράδυ της Παρασκευής αποσύρθηκαν από την υπόθεση και άρχισαν να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών φαίνεται πως έπαιξαν τον ρόλο τους, προκειμένου οι εκπρόσωποι του 27χρονου να επικοινωνήσουν μόνοι τους με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Οι δύο πλευρές πλέον έχουν σύγκλιση απόψεων και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την εξέλιξη τις υπόθεσης. Πάντως, όλα δείχνουν πως ένα deal με τους όρους του ΠΑΟΚ είναι προ των πυλών και πιθανόν ο Λουτσέσκου θα έχει στα χέρια του έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά που ζήτησε. Μάλιστα, εφόσον τελικά κλείσει και το θέμα Μεϊτέ, τότε θα πρόκειται για το ιδανικό δίδυμο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.