Πρόβλημα με Άμραμπατ στην ΑΕΚ, εκτός αποστολής με Λαμία και οι Γιόνσον, Ρότα, Xατζισαφί

Πρόβλημα με Άμραμπατ στην ΑΕΚ, εκτός αποστολής με Λαμία και οι Γιόνσον, Ρότα, Xατζισαφί

Κώστας Τσίλης 21:11 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 14.08.2024

Μεγάλο προέκυψε ξανά το απουσιολόγιο του Αλμέιδα για το αυριανό ματς με την Λαμία, καθώς προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Άμραμπατ, ενώ δεν τα κατάφεραν ούτε οι Γιόνσον και Ρότα

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα φετινό παιχνίδι της ΑΕΚ, στο οποίο ο Ματίας Αλμέιδα να πήρε στα χέρια του ένα λευκό απουσιολόγιο. Δεν αποτελεί εξαίρεση ούτε το αυριανό ματς με την Λαμία. Μάλιστα μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση, τα ονόματα που μπήκαν στο απουσιολόγιο, έγιναν... μπόλικα. Βεβαίως η... έξτρα απουσία προέκυψε από τον Νορντίν Άμραμπατ. 

Η Μαρσέιγ την είχε... στημένη στον Γκαρσία
EUROPA LEAGUE

10:00 - 11.11.2023

Η Μαρσέιγ την είχε... στημένη στον Γκαρσία

Στην Μαρσέιγ είχαν από το καλοκαίρι παρακολουθήσει την υπόθεση του Γκαρσία, τον είδαν και στο ματς της ΑΕΚ με την Μπράιτον και τον είχαν "σημαδέψει" αφενός για να τον σταματήσουν, αφετέρου για να τον... κατασκοπεύσουν

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση. Και κρίθηκε καλύτερο να προστατευτεί και να μείνει εκτός αποστολής από το αυριανό ματς με την Λαμία. Οι υπόλοιπες απουσίες, ήταν μάλλον αναμενόμενες για τον Αλμέιδα. Τόσο ο Λάζαρος Ρότα, όσο και ο Γενς Γιόνσον, δεν μπήκαν σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς ούτε και στη σημερινή προπόνηση. Ως εκ τούτου έμειναν εκτός αποστολής. Το ίδιο και ο Κώστας Γαλανόπουλος που είναι τιμωρημένος. Επίσης εκτός για λόγους προφύλαξης αλλά και διαχείρισης των θέσεων των ξένων, έμεινε και ο Εχσάν Χατζισαφί. 

Το πρόβλημα για τον Αλμέιδα είναι πως λόγω της απουσίας του Ρότα, θα χρειαστεί ο Σιντιμπέ να παίξει βασικός για τέταρτο συνεχόμενο ματς. Εκτός αν αποφασίσει να κάνει κάποια αλχημεία ο Αργεντινός τεχνικός. Ενώ ζήτημα είναι και το γεγονός πως με την απουσία του Γιόνσον και του Γαλανόπουλου, έχει απομείνει μοναδικό καθαρόαιμο αμυντικό χαφ ο Σιμάνσκι. Αλλά εκεί έτσι κι αλλιώς το πλάνο του Αλμέιδα δεν ήταν να παίξει απέναντι στην Λαμία με δυο καθαρόαιμα αμυντικά χαφ. Δεν το έκανε εξάλλου ούτε απέναντι στην Μαρσέιγ.