Πρόεδρος Μπράγκα: «Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Όρτα δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα»

Αντρέ Όρτα

i

©Intime

Πρόεδρος Μπράγκα: «Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Όρτα δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:58 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 10.08.2024

Ο ιδιοκτήτης της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ, σε συνέντευξή του στην «O Jogo» ρωτήθηκε για το θέμα του Αντρέ Όρτα και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πορτογάλο μέσο.

Συνεχίζεται το σίριαλ με την υπόθεση του Αντρέ Όρτα! Το μεσημέρι της Τετάρτης (7/8) η «O Jogo» αποκάλυψε πως οι διοικούντες τον Ολυμπιακό ήρθαν σε συμφωνία με τους ομολόγους τους της Μπράγκα για την απόκτησή του και λίγες ώρες αργότερα, η ίδια ιστοσελίδα ανέφερε πως «ναυάγησαν» οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ, ρωτήθηκε σε συνέντευξη του στο ίδιο πορτογαλικό Μέσο για το μέλλον του Πορτογάλου μέσου και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Όρτα να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά.

«Η περίπτωση του Αντρέ Όρτα είναι διαφορετική. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που, κοιτώντας τους μέσους που έχουμε… ο προπονητής μας έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα μας. Ως εκ τούτου, πρέπει να δεχτούμε βρίσκεται στην αγορά μέχρι σήμερα.

Υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, που ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί. Ο Όρτα αποτελεί προς το παρόν παίκτη της Μπράγκα, όπου και θα παραμείνει, μέχρι να βρούμε κάτι που μπορούμε να διαπραγματευτούμε», ανέφερε συγκεκριμένα.

Τι ρήτρα έχει βάλει η Ρόμα για να αποδεσμεύσει τον Πάουλο Ντιμπάλα; - Ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου
SERIE A

22:02 - 09.08.2024

Τι ρήτρα έχει βάλει η Ρόμα για να αποδεσμεύσει τον Πάουλο Ντιμπάλα; - Ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου

Ένα ποσό που δεν έχει δώσει ποτέ ελληνική ομάδα έχει βάλει η Ρόμα ως ρήτρα αποδέσμευσης για τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ενός παίκτη που δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τη Ρώμη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!