Με τον Παναθηναϊκό στην Αυστρία: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας σχολιάζει το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού (vids)

Με τον Παναθηναϊκό στην Αυστρία: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας σχολιάζει το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού (vids)

Sportal newsroom 23:38 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 14.08.2024

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Μπάμπης Τσιμπίδας, κάνει το δικό του σχόλιο για το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού.

Από το βράδυ της Κυριακής (26/5) ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Μπαντ Έρλαχ, όπου μέχρι τις 10 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. 

Στην Αυστρία βρίσκεται και το Sportal που θα σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά εικόνα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Μπάμπης Τσιμπίδας, βρίσκεται στο Μπαντ Έρλαχ και καθημερινά θα σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντς στην κάμερα τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, αλλά και το τι περιμένουμε μέσα στη μέρα να δούμε.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός έδωσε το πρώτο του φιλικό στην Αυστρία, το οποίο ήταν ουσιαστικά ξεμούδιασμα, αφού κράτησε δύο 35λεπτα και νίκησε άνετα 4-0 τη Βιένερ Βικτόρια, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Αυστρίας.

Η είδηση, ωστόσο, είναι η επιστροφή έπειτα από οκτώ μήνες των Αϊτόρ και Ζέκα. Ο Ισπανός εξτρέμ και ο Ελληνοπορτογάλος διεθνής μέσος είχαν υποστεί ρήξη χιαστού τον Οκτώβριο του 2022 και απόψε αγωνίστηκαν ως αλλαγή για περίπου 15 λεπτά. Ο Αϊτόρ, μάλιστα, ο οποίος είναι εξαιρετικός στις στατικές φάσεις, είχε συμμετοχή στο τέταρτο γκολ.

Στα θετικά η συμμετοχή του Γερεμέγεφ, ο οποίος στην πρώτη ανεπίσημη εμφάνιση με το Τριφύλλι βρήκε δίχτυα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους νεαρούς Μπιλάλ, Καλοσκάμη. Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε με αυτογκόλ Αυστριακού.

Δείτε το σχόλιο του απεσταλμένου του Sportal, Μπάμπη Τσιμπίδα για το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού

Το μήνυμα του Αϊτόρ για την επιστροφή του

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, που επέστρεψε στο αγωνιστικούς χώρους, έπειτα από 246 ημέρες, λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Βιένερ Βικτόρια.

Ο Ισπανός άσος δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι έπαιξε και πάλι. «Είναι μόνο ένα φιλικό αλλά... Τι ωραίο συναίσθημα να επιστρέφω!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό ο Αϊτόρ στο Twitter.