Προλαβαίνει το ματς με την Ελλάδα ο Βέγκχορστ
i

©Glomex

Προλαβαίνει το ματς με την Ελλάδα ο Βέγκχορστ

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:48 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 14.08.2024

Ο Βουτ Βέγκχορστ προπονήθηκε κανονικά σήμερα (15/10) και αναμένεται να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία, για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Ένας από τους πονοκεφάλους του Ρόναλντ Κούμαν για το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα ήταν ο Βουτ Βέγκχορστ. 

Θυμίζουμε ότι ο 31χρονος επιθετικός αντικαταστάθηκε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολλανδία και Γαλλία λόγω προβλήματος. Ο Βέγκχορστ τραυματίστηκε σε μονομαχία με τον Αμντουάν Γκριεζμάν. Ο φορ της Χόφενχαϊμ προσπάθησε να συνεχίσει στο ματς, αλλά τελικά αντικαταστάθηκε από τον Ντόνιελ Μάλεν μετά από 38 λεπτά.

Τα δημοσιεύματα από την Ολλανδία, έκαναν λόγο πως η απουσία του Βέγκχορστ ήταν πιθανή, ωστόσο ο 31χρονος προπονήθηκε κανονικά σήμερα (15/10) με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένεται να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση των «οράνιε» κόντρα στην Ελλάδα, για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. 

Ο Βέγκχορστ έως τώρα έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια στη Γερμανία με τη φανέλα της Χόφενχαϊμ, έχοντας μια ασίστ. Με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στις 10 Σεπτεμβρίου στον αγώνα της εθνικής του ομάδας με την Ιρλανδία.