Προπονήθηκε κανονικά ο Αραούχο, μέσα και αυτός για το ματς της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ

Αραούχο

i

©intime

Προπονήθηκε κανονικά ο Αραούχο, μέσα και αυτός για το ματς της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ

Κώστας Τσίλης 13:45 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 14.08.2024

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μπήκε στα Σπάτα από σήμερα ο Αραούχο και υπολογίζεται από τον Αλμέιδα για την αποστολή του παιχνιδιού της Πέμπτης με την Μαρσέιγ

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ και το κρίσιμο ματς της Πέμπτης με την Μαρσέιγ, δεν άφησε περιθώριο για μέρα ξεκούρασης μετά το χθεσινό ματς με την Κηφισιά. Είναι γεγονός πως δεν περίσσευαν δα τα χαμόγελα στα Σπάτα μετά το αποτέλεσμα στην Καισαριανή. Παρόλα αυτά υπήρχε ένα εξαιρετικό μαντάτο για τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός είδε τον Σέρχιο Αραούχο να μπαίνει ξανά σε φουλ πρόγραμμα. 

Τουλάχιστον ας πληρώσει τώρα η Μαρσέιγ, την αντίδραση της ΑΕΚ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

23:19 - 04.11.2023

Τουλάχιστον ας πληρώσει τώρα η Μαρσέιγ, την αντίδραση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέταξε κλασικές ευκαιρίες, ο διαιτητής και ο VAR της... πέταξαν πέναλτι μαρς και άφησε δυο βαθμούς εκεί που οι άλλοι δύσκολα θα αφήσουν, αλλά τώρα μόνο το πως θα βγάλει αντίδραση στον "τελικό" με την Μαρσέιγ είναι αυτό που μετράει. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ο αρχηγός της ΑΕΚ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Ως εκ τούτου ο Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει ξανά τον Αραούχο, ακόμα και για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ την προσεχή Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δύσκολα αυτό μπορεί να αφορά ακόμα και την βασική ενδεκάδα, καθότι ο αρχηγός της ΑΕΚ θα έχει προλάβει να κάνει μόλις τέσσερις προπονήσεις σε φουλ ρυθμό. 

Σίγουρα όμως ο Αραούχο θα μπορεί να βρίσκεται στις επιλογές του Αλμέιδα για την αποστολή του ματς με την Μαρσέιγ και να πάρει και χρόνο συμμετοχής κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ίσως και μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Εξάλλου χθες ο Λιβάι Γκαρσία έπαιξε πάνω από μισή ώρα, στο πρώτο του ματς μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του. Επίσης σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης επέστρεψε ξανά σήμερα και ο Ρόκσον Γεμπόα.