Προπονητής πάντελ αποκάλυψε τον λόγο που ο Ιμπραΐμοβιτς επένδυσε στη Λάρισα (vid)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

i

©Photo By Jonathan Moscrop/Getty Images/Ideal Images

Προπονητής πάντελ αποκάλυψε τον λόγο που ο Ιμπραΐμοβιτς επένδυσε στη Λάρισα (vid)

Sportal newsroom 19:18 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 20.08.2024

Ο Κώστας Σπανός, που είναι προπονητής πάντελ από τη Λάρισα, μίλησε για την επένδυση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην πόλη της Θεσσαλίας.

Εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φέρεται να είναι κι ένας εξαίρετος επιχειρηματίας, αφού έχει καταφέρει να χτίσει το δικό του δίκτυο από κλαμπ πάντελ σε όλη τη Σουηδία, το Padel Zenter. Πρόκειται για ένα δίκτυο το οποίο κατασκευάζει γήπεδα πάντελ εγκεκριμένα για παιχνίδι στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο με τον ίδιο προμηθευτή γηπέδων με το World Padel Tour.

Όπως έγινε γνωστό χθες (21/2) ένας από τους επόμενους επιχειρηματικούς σταθμούς για την εταιρεία του Σουηδού αστέρα της Μίλαν είναι η Λάρισα και ο Κώστας Σπανός, ο οποίος είναι προπονητής πάντελ από τη Λάρισα, μίλησε στην ΕΡΤ3 για το άθλημα, αλλά και για την κίνηση του έμπειρου επιθετικού.

«Το πάντελ είναι ένα άθλημα που έχει κερδίσει πολύ κόσμο το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, ωστόσο δεν είναι ένα νέο άθλημα. Έχει πάνω από 40 χρόνια που ξεκίνησε και άρχισε στο Μεξικό. Στην Ευρώπη είναι αρκετά διαδεδομένο. Στην Ελλάδα το ξέρουν πιο πολύ οι φίλοι του τένις και κερδίζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδαφος σε όλο και περισσότερες πόλεις», ανέφερε αρχικά ο Σπανός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον λόγο που ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς επένδυσε στη Λάρισα:

«Στηρίχτηκε σε τενιστικά κριτήρια, επέλεξε δηλαδή χώρες και πόλεις, οι οποίες έχουν τενιστικό παρελθόν. Απ' όσο ξέρω οι επενδύσεις του είναι στην Ιταλία και στην Ελλάδα, που είναι δύο χώρες με πολύ μεγάλο τενιστικό παρελθόν. Ειδικά η Ιταλία, αλλά και η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλη ανάπτυξη λόγω του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη, με αποτέλεσμα να είναι ένα καλό σημείο, καθώς το πάντελ απορροφάει πάρα πολύ κόσμο από το τένις. 

Γι' αυτό και λέμε οι καλύτεροι παντελίστες είναι παλαιότεροι τενίστες. Η Λάρισα έχει πάρα πολλά γήπεδα τένις για μια δυναμικότητα κατοίκων 150 χιλιάδων. Κοντά στα 75. Επομένως η αναλογία γηπέδου προς κάτοικο είναι πολύ μεγάλη και φαντάζομαι αυτό αποτέλεσε τα κριτήρια του για να έρθει εδώ πέρα».