Προπονητής Μάλμε: «Ο Ολυμπιακός είναι πιο πειθαρχημένη ομάδα από τον ΠΑΟΚ»
i

©imago

Προπονητής Μάλμε: «Ο Ολυμπιακός είναι πιο πειθαρχημένη ομάδα από τον ΠΑΟΚ»

Δημήτρης Χούπης 20:28 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 23.10.2024

Ο προπονητής της Μάλμε Χένρικ Ρίντστρομ πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις διαφορές των «ερυθρολεύκων» με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε στη Σουηδία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League.

Ο τεχνικός της σουηδικής ομάδας, Χένρικ Ρίντστρομ λοιπόν πριν από το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις διαφορές που έχει ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ. Με τον οποίο υπενθυμίζεται η Μάλμε είχε παίξει το καλοκαίρι για τα προκριματικά του Champions League και είχε αποκλείσει τον Δικέφαλο.

«Η πιο εμφανής διαφορά είναι πως ο Ολυμπιακός προέρχεται από αρκετούς αγώνες πρωταθλήματος. Είχαμε ένα αβαντάζ όταν παίξαμε με τον ΠΑΟΚ, καθώς τότε ξεκινούσε το πρωτάθλημά τους», ήταν τα λόγια του στην αρχή.

«Σαν δομή ομάδας έχουν μεγάλες ομοιότητες. Και οι δύο παίζουν με σύστημα 4-2-3-1. Όμως, μία διαφορά έχει να κάνει με την πειθαρχία, όπου ο Ολυμπιακός είναι πολύ πειθαρχημένη και επιθετική ομάδα και επιδιώκει να παίζει κάθετα. Όταν έχει κατοχή κοιτάζει να βγαίνει μπροστά.

Αυτό που θα αναφέρω μπορεί να μην είναι κάτι γενικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ "σκανδιναβικό" στιλ παιχνιδιού και επίσης ατομική ποιότητα από πλευράς παικτών», πρόσθεσε στη συνέχεια για τις διαφορές του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.