Προς άμεση επισημοποίηση η συνεργασία του Ριμπάλτα με την ΑΕΚ

Ριμπάλτα - Φωτ. IMAGO

i

Χαβιέ Ριμπάλτα

Προς άμεση επισημοποίηση η συνεργασία του Ριμπάλτα με την ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 22:48 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 08.10.2024

Οι Ιταλοί επιβεβαιώνουν την συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ριμπάλτα και το πιθανότερο είναι πως είτε αύριο, είτε την Πέμπτη, θα υπάρξει και η αντίστοιχη επισημοποίηση της συνεργασίας

Στην ΑΕΚ υποχρεώθηκε να ασχοληθούν πολύ με το κομμάτι της διαιτησίας όλες αυτές τις μέρες. Κάτι που ήταν εκτός προγραμματισμού. Ο σχεδιασμός για την ΑΕΚ είναι να προχωρήσουν οι αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ. Κάτι που αναμένεται πλέον να προχωρήσει και μάλιστα άμεσα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σκίρα έγραψε για οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Χαβιέ Ριμπάλτα. Άλλωστε όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, οι συζητήσεις με τον 44χρονο Ισπανό παράγοντα ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό είτε την Τετάρτη, είτε το αργότερο την Πέμπτη, να οριστικοποιηθεί και επίσημα η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Ριμπάλτα.

Φυσικά μένει να φανεί ποιός θα είναι επισήμως ο ρόλος τον οποίο ο Ισπανός θα έχει στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ. Σίγουρα πάντως θα έχει αυξημένα και πολύ διευρυμένα καθήκοντα. Ενώ το επόμενο στάδιο μετά την οριστικοποίηση και επισημοποίηση της συμφωνίας, είναι οι αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει ο Ριμπάλτα, ως προς τους συνεργάτες του.