Πρόστιμο σε ΠΑΟΚ και ΕΠΟ για το συμβόλαιο του Σιαμπάνη

Σιαμπάνης Μάριος

i

©intime

Πρόστιμο σε ΠΑΟΚ και ΕΠΟ για το συμβόλαιο του Σιαμπάνη

Sportal newsroom 12:08 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 14.08.2024

Βαρύ πρόστιμο στην ΕΠΟ για τη διαρροή του συμβολαίου του Μάριου Σιαμπάνη, πληρώνει και ο ΠΑΟΚ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα κληθεί να πληρώσει 25.000 ευρώ.

Αυτό είναι το πρόστιμο που της επιβλήθηκε για τη διαρροή του συμβολαίου του τερματοφύλακα του Άρη Μάριου Σιαμπάνη, σύμφωνα με δημοσίευμα στο dikisports.blogspot.com.

Συγκεκριμένα, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων επέβαλε το πρόστιμο στην ΕΠΟ, διότι στη διάρκεια της περιβόητης υπόθεσης που αφορούσε τον Μάριο Σιαμπάνη για απόπειρα δωροδοκίας, που είχε καταγγείλει ο νεαρός τερματοφύλακας πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, διέρρευσε το συμβόλαιό του.

Με πρόστιμο 5.000 ευρώ, παράλληλα, τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Αυτό τονίζεται στην απόφαση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΑΠΔΠΧ.

Δούκας για Ντέμη: «Το συστηματάκι που επιμένει να ασχολείται με τον Λουτσέσκου, βρήκε συμπαραστάτη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:27 - 14.03.2023

Δούκας για Ντέμη: «Το συστηματάκι που επιμένει να ασχολείται με τον Λουτσέσκου, βρήκε συμπαραστάτη»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, έδωσε τη δική του απάντηση για την επίθεση που εξαπέλυσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον Ράζβαν Λουτσέσκου στην εκπομπή της Nova, Monday FC.

Με τον Μάριο Σιαμπάνη θυμίζουμε ότι είχε ξεκινήσει ένας «πόλεμος». Ο νεαρός παίκτης δεν είχε παίξει στο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ της σεζόν 2020-21 και μετά το ματς καταγγέλθηκε, ενώ ενεπλάκη και ο Ολυμπιακός στην υπόθεση, ότι άγνωστοι επιχείρησαν να δωροδοκήσουν τον παίκτη και ότι είχαν επαφή μαζί του σε καφέ της πόλης. Ο ΠΑΟΚ επιτέθηκε στον Ολυμπιακό, στον Άρη και μπήκε φυσικά στο… πεδίο της μάχης και ο Σιαμπάνης. 

 Οι αποδοχές που είχε στην ομάδα του Πειραιά, συγκρίνονταν με αυτές στον Άρη, διέρρευσε το συμβόλαιό του και προσωπικά στοιχεία κι έτσι έγινε καταγγελία για το γεγονός. Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων, λοιπόν, επέβαλε το πρόστιμο στην ΕΠΟ, το οποίο δεν είναι και μικρό. Το ταμείο θα αδειάσει κατά 25.000 ευρώ, ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει 5.000 ευρώ, ενώ υπήρξε σύμφωνα με το ρεπορτάζ επίπληξη και σε ΜΜΕ που δημοσίευσαν το συμβόλαιο.