Πρόταση «βόμβα» της Novibet για την Super League - Δίνει 21 εκατ. ευρώ
i

Μπερνάρ και Ντόη/ ©Intime

Πρόταση «βόμβα» της Novibet για την Super League - Δίνει 21 εκατ. ευρώ

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:38 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 20.08.2024

Η Novibet κατέθεσε τη μεγαλύτερη προσφορά στην ιστορία για να αναλάβει τα δικαιώματα της Super League και είναι μία ανάσα από το πολύ μεγάλο deal.

Το Διοικητικό Συμβoύλιο της Super League 1 έχει ως άμεση προτεραιότητα τις τελευταίες ημέρες το κλείσιμο της υπόθεσης της κεντρικής χορηγίας για τις επόμενες σεζόν.

Δύο στοιχηματικές εταιρείες έχουν καταθέσει πρόταση για την κεντρική χορηγία. Η Novibet και η Stoiximan. Η πρώτη έχει σαφέστατο προβάδισμα καθώς η πρόταση που έχει κάνει... ζαλίζει. Συγκεκριμένα η πρόταση της Novibet αγγίζει τα 21 εκατομμύρια ευρώ και αφορά τα επόμενα 5.5 χρόνια. Να καλά καταλάβατε. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει προταθεί τα τελευταία χρόνια για την κεντρική χορηγία του συνεταιρισμού.

Από τη άλλη η πρόταση της Stoiximan είναι σχεδόν στα μισά χρήματα. 9 εκατομμύρια ευρώ για 3 χρόνια. Αν η Super League  δώσει τελικά τα χέρια με την Novibet σημαίνει πως τα εξασφαλισμένα έσοδά της μόνο από τον κεντρικό χορηγό θα αγγίζουν τα 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Να επισημάνουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο deal της Super League και της Novibet θα συμπεριληφθεί και συμφωνία για την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος. Μένει να δούμε αν τελικά θα δώσουν τα χέρια.