Πρόταση για Κωνσταντέλια δεν υπάρχει, αλλά και να υπήρχε ο ΠΑΟΚ δεν θα τη συζητούσε...

Πρόταση για Κωνσταντέλια δεν υπάρχει, αλλά και να υπήρχε ο ΠΑΟΚ δεν θα τη συζητούσε...

Μάνος Τσαλγατίδης 12:20 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 10.08.2024

Ο ΠΑΟΚ βάζει αυτόματα τέλος στα όποια σενάρια για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας παρότι έφτασε κοντά στη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, παρέμεινε στον ΠΑΟΚ -έπειτα από την κουβέντα που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη- και είναι απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Τις τελευταίες ώρες γίνεται αναφορά σε πρόταση που ετοίμαζε η ισπανική Χιρόνα για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό των «ασπρόμαυρων».

Πρέπει να σημειωθεί πως καμία πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον ισπανικό σύλλογο παρά μόνο μια εκδήλωση ενδιαφέροντος, που είναι μία από τις πολλές που φτάνουν συχνά πυκνά στα... ραντάρ του Δικέφαλου για τον 21χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή.

Δεν πρόκειται για κάτι που συνέβη πρόσφατα, αλλά έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα από τότε που οι Ισπανοί... εντόπισαν τον ταλαντούχο διεθνή ποδοσφαιριστή.

Οι «ασπρόμαυροι» πάντως δεν συζητούν σε καμία περίπτωση την πώληση του Γιάννη Κωνσταντέλια και έτσι... κόβουν τον βήχα σε όποιον εκδηλώνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!