«Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ανίς Μπεν Σλιμάν»

Ανίς Μπεν Σλιμάν

i

sufc.co.uk

«Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ανίς Μπεν Σλιμάν»

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:36 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 11.08.2024

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αποκτήσει τον 23χρονο Τυνήσιο μέσο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Ανίς Μπεν Σλιμάν, αλλά η απόπειρα του δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού δεν φαίνεται να αναζητούν προς το παρόν έναν κεντρικό μέσο στο καλοκαιρινό παζάρι, αλλά παρόλα αυτά τα σενάρια για την ενίσχυση του «άξονα» δεν λείπουν. Με την κυριακάτικη φήμη να προέρχεται από το Νησί, αφού ο Φώτης Ιωαννίδης δεν είναι ο μόνος που πέρασε από την επικαιρότητα με πράσινο αποτύπωμα.

Γαλλικός λογαριασμός στην πλατφόρμα «Χ» υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε απροσδιόριστη πρόταση στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για την απόκτηση του 23χρονου Τυνήσιου μέσου, Ανίς Μπεν Σλιμάν. Ωστόσο, η απόπειρα δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απέκτησε μόλις πέρυσι τον Σλιμάν από τη Μπρόντμπι με 2,7 εκατομμύρια ευρώ και δεν σκοπεύει να τον πουλήσει τώρα. Γιατί η τεχνική ηγεσία υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή με τη δανέζικη υπηκοότητα, ως βασικό στο πλάνο για την ενδεκάδα.

Ο Σλιμάν έχει συμβόλαιο με τη Σέφιλντ μέχρι τον Ιούνιο του 2026 και σε πρόσφατη συνέντευξη του, είχε τονίσει πως ονειρεύεται να πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στα αγγλικά γήπεδα. Άρα, δύσκολα και εκείνος θα δεχόταν να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Ο Σλιμάν είναι από τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστής του τυνησιακού ποδοσφαίρου και παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετρά 34 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα. Κατά κύριο λόγο παίζει ως «box-to-box», αλλά έχει τα χαρακτηριστικά για να βοηθήσει σε όλες τις θέσεις, με ένα παρεμφερές πακέτο με τον Τσέριν.

Υπό προϋποθέσεις, ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε έναν μέσο στο «8», εφόσον αποχωρήσει με πώληση ο Τόνι Βιλένα. Αλλά μέχρι τώρα ο Ολλανδός άσος δεν έχει εκφράσει τάσεις φυγής, ούτε έχει φέρει πρόταση στα γραφεία του Τριφυλλιού.