Πρώτη για Ακαϊντίν, με πολλές απουσίες η αποστολή για Ολυμπιακό

Σένκεφελντ, Ακαϊντίν

i

www.pao.gr

Πρώτη για Ακαϊντίν, με πολλές απουσίες η αποστολή για Ολυμπιακό

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:38 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 14.08.2024

Ο Φατίχ Τερίμ συμπεριέλαβε τον Σαμέτ Ακαϊντίν στις επιλογές του για τον αγώνα Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Εκτός πλάνων οι Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Τζούρισιτς, Τσέριν, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.

Δεν επιφύλαξε ευχάριστες εκπλήξεις για τον Φατίχ Τερίμ, η σύντομη προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Γιατί το απουσιολόγιο του Τούρκου προπονητή όχι μόνο δεν ελλατώθηκε, αλλά αντιθέτως αυξήθηκε με τη θλάση που υπέστη ο Ιωαννίδης.

Οι τραυματίες Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Τσέριν, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν δεν υπολογίζονται στα σχέδια του Τερίμ. Και παραμένει αμφίβολο κατά πόσο κάποιος θα προλάβει να επιστρέψει μέχρι το κυριακάτικο ματς του Τριφυλλιού με τον Αστέρα.

Το μόνο νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Σαμέτ Ακαϊντίν. Ο Τούρκος αμυντικός θα εμφανιστεί για πρώτη φορά με την πράσινη φόρμα και εναπόκειται στον συμπατριώτη του προπονητή εάν θα τον χρησιμοποιήσει

Φυσικά, εκτός είναι και ο Μπρινιόλι, που τέθηκε εκτός πλάνων μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του. Την 23άδα συμπληρώνουν οι νεαροί Φικάι και Κυριόπουλος. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον ΟΣΦΠ (17/1, 21:00, «Γ. Καραϊσκάκης»).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν, Φικάι, Κυριόπουλος».