Πρώτη για Αλόνσο και για... Πάλμερ-Μπράουν

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στη σημερινή (19/6) προπόνηση

i

Intime

Πρώτη για Αλόνσο και για... Πάλμερ-Μπράουν

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:22 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:44 - 19.06.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο προπόνησε για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Τετάρτη, ενώ ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής στη δράση.

Μετά τα εργομετρικά και τον ιατρικό έλεγχο, ήρθε η ώρα της δράσης. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν για πρώτη φορά την Τετάρτη υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο και των τεσσάρων συνεργατών του. Ήταν η παρθενική γηπεδική γνωριμία των «πράσινων» με τον νέο προπονητή τους.

Παράλληλα, η μέρα ήταν σημαντική γιατί σηματοδότησε την επιστροφή του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν στο πρόγραμμα. Ο Αμερικανός στόπερ του οποίου η τύχη αγνοείτο από πέρυσι, συμμετείχε σε ασκήσεις με τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, κατόπιν ολοκλήρωσε με ατομικό και η πλήρης ενσωμάτωση του θα είναι σταδιακή.

Στον αντίποδα, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον γυμνάστηκε πιο χαλαρά επειδή ένιωσε μία ενόχληση στο γόνατο. Δεν είναι παράλογο με την προσπάθεια του Ισλανδού να ανακτήσει τη φόρμα του, ορισμένες στιγμές να έχει τσιμπήματα και να μην πιέζει το σώμα του.

«Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις συναρμογής, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα σε μικρά τέρματα.

Ο Πάλμερ Μπράουν συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης, προτού συνεχίσει με ατομικό. Επιπρόσθετα, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ένιωσε ενόχληση στον τένοντα της επιγονατίδας και ακολούθησε πιο ήπιο πρόγραμμα.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας και οι Μπάλντοκ, Αράο, οι οποίοι έχουν πάρει έξτρα ημέρες άδεια.

Η επόμενη προπόνηση του Τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη γι΄ αύριο το απόγευμα» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την Τετάρτη 19 Ιουνίου.