Πρώτη συγκέντρωση στο «Καλαφάτης»: Παρόντες, απόντες, νέα πρόσωπα και το πρόγραμμα

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στην είσοδο του «Καλαφάτης»

i

Intime

Πρώτη συγκέντρωση στο «Καλαφάτης»: Παρόντες, απόντες, νέα πρόσωπα και το πρόγραμμα

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:30 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 17.06.2024

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει νωρίς την προετοιμασία για τη σεζόν 2024-2025 και ο νέος προπονητής, Ντιέγκο Αλόνσο και το επιτελείο του, θα γνωριστούν με τους ποδοσφαιριστές του. Με αρκετά ονόματα το απουσιολόγιο στο Κορωπί.

Επιστροφή στη δράση από σήμερα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Η πρώτη συγκέντρωση για το καλοκαίρι του 2024 έχει προγραμματιστεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης», με τους περισσότερους «πράσινους» να επανέρχονται από τις διακοπές τους. Οι οποίες ήταν σύντομες, αλλά έτσι έχουν διαμορφωθεί φέτος οι υποχρεώσεις της ομάδας.

⚽️EURO 2024: Ο «άσφαιρος» Σπόραρ, ο «λυτρωτής» Βέγκχορστ και η… «boring boring England»
SPORTAL ORIGINALS

23:50 - 16.06.2024

⚽️EURO 2024: Ο «άσφαιρος» Σπόραρ, ο «λυτρωτής» Βέγκχορστ και η… «boring boring England»

Όλοι Euro για τις αναμετρήσεις της Κυριακής! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Αμβούργο, Στουτγκάρδη και Βεστφαλία. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Στο Κορωπί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, υπό τις οδηγίες του οποίου -και του τιμ του, ασφαλώς- θα διεξαχθεί η προετοιμασία. Το πρώτο διήμερο έχουν προγραμματιστεί οι καθιερωμένες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ η πρώτη προπόνηση της ομάδας έχει οριστεί για την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 7 μ.μ.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα παραμείνουν στην Αθήνα έως το Σάββατο, οπότε και θα αναχωρήσει η αποστολή με προορισμό την Αυστρία. Από την Κυριακή 23 Ιουνίου έως και το Σάββατο 6 Ιουλίου, η βάση του Τριφυλλιού θα βρίσκεται στο Σλάντμινγκ. Επί αυστριακού εδάφους θα πραγματοποιηθούν τρεις φιλικές αναμετρήσεις

Οι παίκτες οι οποίοι αναμένονται σήμερα στο Κορωπί, είναι οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Ρούμπεν, Ζέκα, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Βιλένα, Αράο και Γερεμέγεφ. Νέο πρόσωπο θα είναι ο νεοαποκτηθείς Μπάλντον, ενώ, οι Τσοκάι και Τρουιγιέ επιστρέφουν από τους δανεισμούς τους. 

Νέες κρούσεις στον Αλαφούζο για την προεδρία της Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:44 - 17.06.2024

Νέες κρούσεις στον Αλαφούζο για την προεδρία της Super League

Η θέση του προέδρου της Stoiximan Super League θα ανοίξει εκ νέου και αρκετοί παράγοντες της κατηγορίας, προτρέπουν τον Γιάννη Αλαφούζο να κατέρθει υποψήφιος. Το Sportal έχει το ρεπορτάζ για τις διεργασίες και τη στάση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Εξυπακούεται πως εξαιτίας του Euro 2024 και των φιλικών αγώνων των Εθνικών ομάδων, κάποιοι «πράσινοι» θα λείψουν. Οι Έλληνες Τάσος Μπακασέτας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Λημνιός και Γιάννης Κώτσιρας θα ενσωματωθούν με την ομάδα στις 22 Ιουνίου, στην αναχώρηση για την Αυστρία. Ο τελευταίος υπό την αίρεση πως θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Έξι παίκτες βρίσκεται στη Γερμανία: οι Μαξίμοβιτς και Μλαντένοβιτς με τη Σερβία, οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς με τη Σλοβενία και ο Κλάινχαϊσλερ με την Ουγγαρία. Η ενσωμάτωση τους εξαρτάται από το πότε θα τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Euro 2024.

Ερωτηματικό είναι τι μέλει γενέσθαι με τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν. Ο Αμερικανός στόπερ δεν έχει παίξει από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο μετά τον τραυματισμό του και αναμφίβολα θα χρειαστεί ειδική διαχείριση. Κυρίως, να αποσαφηνιστεί αν και πότε θα είναι πλήρως έτοιμος για να τεθεί στις υπηρεσίες του προπονητή του.

Τέλος, στη διάθεση του Αλόνσο θα τεθούν οι νεαροί Φικάι, Κυριόπουλος, Κάτρης, Τιάγκο Ρομάνο και Κώστας Νταμπίζας από τη Β’ ομάδα, όπως και ο γκολκίπερ Καρακασίδης και ο μέσος Μπρέγκου από τους Νέους. Οι μικροί θα έχουν βοηθητικό ρόλο για την ομαλή διεξαγωγή των προπονήσεων.