Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Σιμάνσκι, μένει περίπου έναν μήνα εκτός δράσης

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Σιμάνσκι, μένει περίπου έναν μήνα εκτός δράσης

Κώστας Τσίλης 15:16 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 14.08.2024

Ο Σιμάνσκι τραυματίστηκε στην προπόνηση και υπάρχουν φόβοι πως η ζημιά θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 4 με 6 εβδομάδες

Μπορεί αυτή η εβδομάδα να ήταν μετά από καιρό η ιδανική ως προς τις συνθήκες δουλειάς στην ΑΕΚ, καθότι ήταν ολόκληρη διαθέσιμη για δυνατές προπονήσεις. Ωστόσο δεν έλειψε και πάλι η άτυχη στιγμή. Αυτή την φορά το θύμα είναι ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός χαφ τραυματίστηκε στην προπόνηση. Ενδεχομένως σοβαρά. 

Το πρόβλημα στον Σιμάνσκι είναι στον αριστερό τένοντα. Και υπάρχει ανησυχία πως πρόκειται για μια σοβαρή ζημιά, η οποία μπορεί να κρατήσει τον Πολωνό χαφ για περίπου έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Φυσικά και είναι εκτός από το σημερινό ματς με τον ΟΦΗ. Αλλά αυτό είναι ίσως το μικρότερο κακό, καθώς αν όντως η ζημιά είναι σοβαρή, ο Ματίας Αλμέιδα θα χάσει για σημαντικό διάστημα, ένα βασικό εξάρτημα της αγωνιστικής μηχανής της ΑΕΚ. 

Ο Πολωνός διεθνείς χαφ τραυματίστηκε στην προπόνηση και μένει να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Πάντως το πρώτο που προέκυψε, είναι τέθηκε νοκ άουτ από το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ. Ένα παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσει ξανά και ο Κώστας Γαλανόπουλος και ως εκ τούτου ο Ματίας Αλμέιδα έχει και πάλι διαθέσιμο μόνο ένα καθαρόαιμο αμυντικο χαφ, τον Γενς Γιόνσον.