Πρόβλημα στην γάμπα ο Τσούμπερ, οι εξετάσεις θα κρίνουν την παρουσία του στο Euro

Τσούμπερ

i

Στίβεν Τσούμπερ/©intime

Πρόβλημα στην γάμπα ο Τσούμπερ, οι εξετάσεις θα κρίνουν την παρουσία του στο Euro

Κώστας Τσίλης 22:53 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 08.06.2024

Ο Τσούμπερ αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό της Ελβετίας, ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκαθάρισε πως θα περιμένει επί της ουσίας μέχρι και την τελευταία στιγμή, προκειμένου να έχει τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ στο Πανευρωπαϊκό

Έδωσε πραγματικά πολύ μεγάλη "μάχη" ο Στίβεν Τσούμπερ, για να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην αποστολή της Ελβετίας για το Euro της Γερμανίας που ξεκινά σε λίγες μέρες. Ακόμα και θέση βασικού πήρε στο τελευταίο φιλικό της εθνικής του. Ωστόσο αυτό μπορεί να του στοιχίσει ακόμα και την συμμετοχή του στην διοργάνωση. Αυτό είναι κάτι που θα το δείξουν οι εξετάσεις που θα κάνει στο πόδι του.

Ο Τσούμπερ υποφέρει από ένα πρόβλημα τραυματισμού στην γάμπα. Εξ ου και αντικαταστάθηκε πριν καν βγει το ημίχρονο, στο φιλικό με την Αυστρία. Ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την σοβαρότητα του τραυματισμού. Ούτε οι άνθρωποι της εθνικής Ελβετίας έχουν ακόμα, ούτε φυσικά και αυτοί της ΑΕΚ.

Ο Μουράτ Γιακίν ξεκαθάρισε μετά το ματς, πως θα περιμένει τις εξετάσεις που θα κάνει ο Τσούμπερ, προκειμένου να αποφασίσει για το πως θα το διαχειριστεί. «Ελπίζω πραγματικά να καταφέρει να παίξει στο Euro» ήταν η ατάκα του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελβετίας, που ανέλυσε πόσο σημαντικός είναι ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ για το παιχνίδι της ομάδας του.

Προφανώς και η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Τσούμπερ δεν δείχνει κάτι που να μπορεί να δώσει ήδη από τώρα οριστικές αποφάσεις. Εξ ου και ο Γιακίν ξεκαθάρισε πως θα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Το πρόβλημα για τον Τσούμπερ είναι πως πλέον τα χρονικά περιθώρια μέχρι και την έναρξη του Euro, είναι πλέον πολύ μικρά. Φυσικά και μόλις υπάρξει ξεκάθαρο αποτέλεσμα από τις εξετάσεις για την κατάσταση του Ελβετού μεσοεπιθετικού, θα ενημερωθούν άμεσα και οι άνθρωποι της ΑΕΚ.