Προχωρά ο Ριμπάλτα στην ενίσχυση του οργανογράμματος της ΑΕΚ

Προχωρά ο Ριμπάλτα στην ενίσχυση του οργανογράμματος της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 13:54 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 16.10.2024

Ο Ριμπάλτα έχει ήδη πιάσει δουλειά και προχωρά άμεσα σε προσθήκες που θα ενισχύσουν το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ

Το... στρατηγείο του ο Χαβιέ Ριμπάλτα το έχει ήδη στήσει στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, όπως ήδη έχετε διαβάσει από το Sportal.gr και έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της Ένωσης βρίσκεται επί καθημερινής βάσης στα Σπάτα. Και αυτή πλέον θα είναι και η καθημερινότητά του, καθώς θέλει να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας και να έχει άμεση συνεργασία με τον Ματίας Αλμέιδα.

Το... στρατηγείο του Ριμπάλτα θα είναι στο προπονητικό της ΑΕΚ, δίπλα στην ομάδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:30 - 13.10.2024

Το... στρατηγείο του Ριμπάλτα θα είναι στο προπονητικό της ΑΕΚ, δίπλα στην ομάδα

Δυο γραφεία θα έχει ο Ριμπάλτα, το ένα στην ΠΑΕ και το άλλο στα Σπάτα, όμως το στρατηγείο του θα βρίσκεται κυρίως στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ για να μπορεί να βρίσκεται επί καθημερινής βάσης κοντά στην ομάδα.

Ο Ριμπάλτα επίσης προχωρά και στην δημιουργία ενός τιμ, το οποίο θα στηρίξει το πρότζεκτ το οποίο σκοπεύει να τρέξει στην ΑΕΚ. Έχει σκοπό ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Ένωσης να ενισχύσει με ανθρώπινο δυναμικό τόσο γενικώς το οργανόγραμμα της ΠΑΕ, όσο και ειδικώς το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Άλλωστε το δεύτερο, το οποίο το έχει υπηρετήσει απ' όλες τις θέσεις ο Ριμπάλτα, το θεωρεί εξαιρετικά σημαντικό.

Μάλιστα ένα από τα νέα πρόσωπα που έχει επιλέξει ο διευθυντής της ΑΕΚ, είναι ο Κώστας Σταυραθανασόπουλος. Μέχρι πρότινος εργαζόταν σ' ένα από τα κορυφαία γραφεία μάνατζερ, αυτό του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου και του Ζήση Βρύζα. Όμως πλέον φαίνεται πως εντάσσεται στο τιμ της ΑΕΚ και μάλιστα παρακολούθησε μαζί με τον Ριμπάλτα το παιχνίδι της Β ομάδας με την Καλαμάτα. Με τους δυο άνδρες να συζητούν για αρκετή ώρα, κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου.