Προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες στο ΟΑΚΑ

Προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες στο ΟΑΚΑ

Ιάσονας Τσίλης 15:51 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 14.08.2024

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι διεργασίες στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την πρώτη φάση να έχει ολοκληρωθεί.

Οι εργασίες στο Ολυμπιακό σταδίου έχουν ξεκινήσει και σήμερα ολοκληρώθηκε ήδη, η πρώτη φάση τους. 

Για δύο ημέρες έλαβαν χώρα οι πολύ βασικές ενέργειες εγκατάστασης του αποστραγγιστικού συστήματος, με νέα κανάλια που θα βοηθήσουν το χλοοτάπητα, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε η κοπή και αφαίρεση του προηγούμενου.

Επόμενο βήμα, είναι η ετοιμασία της επιφάνειας, προκειμένου να γίνει τις επόμενες ημέρες η εγκατάσταση του νέου χλοοτάπητα απ' την Ιταλία.

Υπενθυμίζουμε ότι, το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, είτε προκριθεί στο Champions League, είτε στο Europa League. Αν οι «πράσινοι» καταφέρουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 στη Μασσαλία και προκριθούν στα πλέι οφ του Champions League, τότε στις 29 ή 30 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μπράγκα-Μπάτσκα Τόπολα, με τους Πορτογάλους να είναι το απόλυτο φαβορί μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Έτσι λοιπόν, είναι απαραίτητο να τηρηθεί κατά γράμμα το χρονοδιάγραμμα ώστε να είναι όλα έτοιμα στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός διεκδικεί την πρόκριση του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.