Πρώην παίκτης της Κρίσταλ Πάλας απείλησε να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του αφού έμαθε ότι ήταν έγκυος
i

Ανταραμπιγιό/©Crystal Palace

Πρώην παίκτης της Κρίσταλ Πάλας απείλησε να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του αφού έμαθε ότι ήταν έγκυος

Κώστας Τόπας 09:10 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 20.08.2024

Ο Φισάγιο Ανταραμπιγιό κρίθηκε ένοχος για βίαιη παρενόχληση της πρώην συντρόφου του και καταδικάστηκε σε 12μηνη κοινοτική ποινή 100 ωρών απλήρωτης εργασίας.

Ο πρώην επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας, Φισάγιο Ανταραμπιγιό, είχε μια περιστασιακή σχέση με τη Νάντια Μεσαούντ, αλλά αποφάσισε να την χωρίσει. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί μόνο δώδεκα φορές, αλλά τον Μάιο του περασμένου έτους του η Νάντια Μεσαούντ, του έστειλε μήνυμα για να του πει ότι ήταν έξι μηνών έγκυος.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Ανταραμπιγιό μόλις το έμαθε, έτρεξε στο σπίτι της, χτύπησε την πόρτα και πέταξε πέτρες στο παράθυρό της, όταν εκείνη αρνήθηκε να του ανοίξει. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί καθώς λίγο αργότερα της έστειλε μήνυμα πως: «Αν το πεις σε κανέναν θα σε σκοτώσω. Ελπίζω πραγματικά να πεθάνεις. Απλώς σκότωσε τον εαυτό σου - όλοι θα είναι πιο ευτυχισμένοι».

Η ανύπαντρη μητέρα Νάντια κάλεσε την αστυνομία αφού τη «βομβάρδισε» με 45 κλήσεις και σήμερα ο Ανταραμπιγιό, καταδικάστηκε για παρενόχληση και καταδικάστηκε σε 12μηνη κοινοτική ποινή 100 ωρών απλήρωτης εργασίας. Μάλιστα, ο δικαστής επέβαλε επίσης περιοριστικό διάταγμα 12 μηνών που απαγορεύει στον Ανταραμπιγιό να επικοινωνήσει με την πρώην σύντροφό τού ή να πλησιάσει το σπίτι της.