Πρώτη προπόνηση στα Σπάτα για Πινέδα και Κάλενς
i

Ορμπελίν Πινέδα, Άλεξ Κάλενς/intime

Πρώτη προπόνηση στα Σπάτα για Πινέδα και Κάλενς

Κώστας Τσίλης 17:58 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 14.08.2024

Επέστρεψαν στην Αθήνα τόσο ο Πινέδα, όσο και ο Κάλενς και δούλεψαν για πρώτη φορά ξανά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στην ΑΕΚ

Χρειάστηκε να φτάσει στην προτελευταία προπόνηση πριν από το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, για να έχει ξανά ο Ματίας Αλμέιδα στην διάθεσή του, όλους τους διεθνείς που είχαν φύγει για αγωνιστικές υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες. Ο Ορμπελίν Πινέδα και ο Άλεξ Κάλενς ήταν οι τελευταίοι που γύρισαν στην Αθήνα και μπήκαν σήμερα στην δουλειά στα Σπάτα. 

Η φετινή διαχείριση του Τσούμπερ, μπορεί να δώσει λύση στον Αλμέιδα για την Τρίπολη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:55 - 20.10.2023

Η φετινή διαχείριση του Τσούμπερ, μπορεί να δώσει λύση στον Αλμέιδα για την Τρίπολη

Λόγω της απουσίας του Γκατσίνοβιτς και του Πισάρο, ο Αλμέιδα ψάχνει λύσεις για το αριστερό άκρο της επίθεσης και ο ρόλος που φέτος δίνει στον Τσούμπερ ίσως και να βοηθήσει

Προφανώς και για τον Μεξικανό χαφ, που ταξίδεψε από τις ΗΠΑ και για τον Περουβιανό στόπερ που ήρθε από την πατρίδα του, υπήρξε ταλαιπωρία από το υπερατλαντικό ταξίδι. Και θεωρητικά αύριο αμφότεροι θα πρέπει να μπουν ξανά αυτή την φορά σε πούλμαν, για να μεταβούν στην Τρίπολη για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα. 

Το μοναδικό θετικό είναι πως αυτή την φορά ο Πινέδα δεν επιβαρύνθηκε με πολλά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του στα δυο φιλικά του Μεξικού. Βασικός ήταν στο πρώτο αλλά μπήκε μόλις στο τελευταίο δεκάλεπτο του δεύτερου. Ενώ ο Κάλενς δεν αγωνίστηκε καθόλου με την εθνική του Περού και μάλιστα πριν από το πρώτο αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις, τις οποίες όμως ο ίδιος ξεκαθάρισε πως ξεπέρασε.