Πρώτη προπόνηση στα Σπάτα για την ΑΕΚ και μετά αναχώρηση για την Ολλανδία
i

ΑΕΚ, προπόνηση/©intime

Πρώτη προπόνηση στα Σπάτα για την ΑΕΚ και μετά αναχώρηση για την Ολλανδία

Κώστας Τσίλης 16:24 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ θα κάνει αύριο στα Σπάτα την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν και στη συνέχεια η αποστολή θα ταξιδέψει για το Μπουργκ Χααμστέντε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Με βάση τον σχεδιασμό που υπήρχε αρχικά, η ΑΕΚ δεν θα προλάβαινε να κάνει ούτε μια προπόνηση επί ελληνικού εδάφους και θα έπιανε δουλειά κατευθείαν μέσα στο γήπεδο στην Ολλανδία. Ωστόσο είναι κάτι που ο Ματίας Αλμέιδα δεν ήθελε να το κάνει. Γι αυτό και η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, θα γίνει αύριο το πρωί στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Και κατόπιν η αποστολή της ΑΕΚ θα ταξιδέψει για το Μπουργκ Χααμστέντε. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πάνε αύριο το πρωί στα Σπάτα για προπόνηση, αλλά χωρισμένοι σε τρία διαφορετικά γκρουπ. Ένα 10.15, ένα 11.00 και ένα 11.45. Στη συνέχεια θα γευματίσουν όλοι μαζί στο εστιατόριο μέσα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Και θα "πετάξουν" στις 16.45 για τις Βρυξέλλες και από εκεί οδικώς για την πόλη Μπουργκ Χααμστέντε της Ολλανδίας. 

Μάλιστα η ΑΕΚ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αμέσως μετά την αυριανή προπόνηση στα Σπάτα. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο Αλμέιδα περιμένει κάτι να δει και κάτι να υπολογίσει ακόμα και λίγες ώρες πριν μπει η ομάδα στο αεροπλάνο για την Ολλανδία.