Πρώτο γκολ για τον Γιάννη Φετφατζίδη με την φανέλα της ΣΠΑΛ

Γιάννης Φετφατζίδης

i

Ο Γιάννης Φετφατζίδης / © SPAL

Πρώτο γκολ για τον Γιάννη Φετφατζίδη με την φανέλα της ΣΠΑΛ

Θάνος Λυμπερόπουλος • 12:39 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 14.08.2024

Ο Γιάννης Φετφατζίδης πέτυχε το πρώτο του γκολ στην νίκη 2-1 της ΣΠΑΛ επί της Τσιταντέλα

Ο Γιάννης Φετφατζίδης σημείωσε το πρώτο του γκολ για λογαριασμό της ΣΠΑΛ στην νίκη 2-1 απέναντι στην Τσιταντέλα, δίνοντας χέρι βοηθείας στην ομάδα του να ξεφύγει απ' το πάτο της βαθμολογίας και να σκαρφαλώσει στην 17η θέση του πρωταθλήματος.

Στην δεύτερη θητεία του στην Ιταλία ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού. Στην πέμπτη του εμφάνιση για φέτος σκόραρε στο 41ο λεπτό δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 55ο λεπτό πέρασε ως αλλαγή, με τον Ματέο Πράτι που πήρε τη θέση του να είναι κι ο παίκτης που πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ΣΠΑΛ.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο, ύστερα από ένα ανεπιτυχές πέρασμα που είχε στο Κατάρ με την φανέλα της Αλ Σαλιγιά και της Αλ Κορ. Ξεκίνησε στον Ολυμπιακό όπου πήρε τις ευκαιρίες που χρειαζόταν για να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του. Το 2013 πήρε μεταγραφή για την Τζένοα όπου είχε μια γεμάτη πρώτη σεζόν. Την δεύτερη χρονιά δεν χρησιμοποιήθηκε τόσο και δόθηκε δανεικός στην Κιέβο που και εκεί δεν έπαιξε όσο θα ήθελε. 

Στην Ελλάδα επέστρεψε το 2018 για να ξανά φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.