Ψάχνει το «μπαμ» για τον πάγκο της Νότιγχαμ ο Μαρινάκης!

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

©intime

Ψάχνει το «μπαμ» για τον πάγκο της Νότιγχαμ ο Μαρινάκης!

Θάνος Λυμπερόπουλος • 10:44 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 14.08.2024

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη θέλει να αντικαταστήσει τον Στιβ Κούπερ μέχρι το τέλος της σεζόν κι ο Χόρχε Σαμπαόλι είναι ο πρώτος υποψήφιος στη λίστα.

Αν και ο Στιβ Κούπερ ανέβασε τη Νότιγχαμ Φόρεστ ξανά στην Premier League έπειτα από 23 χρόνια, οι ιθύνοντες της ομάδας φαίνεται να μην είναι αρκετά ευχαριστημένοι με τη πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα, μιας κι ο σύλλογος του Βαγγέλη Μαρινάκη φλερτάρει με τον υποβιβασμό.

Η Νότιγχαμ βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς και μετράει ένα σερί εννέα αγώνων χωρίς νίκη κάτι που την οδήγησε ξανά στις τελευταίες θέσεις μετά τον Ιανουάριο. Η τελευταία νίκη ήρθε στις 5 Φεβρουαρίου απέναντι στην Λιντς με 1-0 και τα σενάρια που θέλουν τον Άγγλο προπονητή προ της εξόδου πληθαίνουν.

Με οκτώ αγωνιστικές να παραμένουν για το πρωτάθλημα, η Νότιγχαμ καλείται να κάνει την υπέρβαση αν θέλει να παραμείνει στη κατηγορία, καθώς έχει να αντιμετωπίσει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Άρσεναλ.

Έτσι, ο σύλλογος έχει ξεκινήσει να ψάχνει αντικαταστάτη για τον πάγκο της ομάδας, με τον Χόρχε Σαμπαόλι να είναι ο επικρατέστερος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail. Ο Αργεντίνος προπονητής παραμένει άνεργος μετά την απόλυσή του πριν τρεις εβδομάδες απ’ την Σεβίλλη και ψάχνει τον επόμενο «προορισμό» του.

«Σύμφωνα με πηγές της Sportsmail, ο Χόρχε Σαμπάολι προσεγγίστηκε από ενδιάμεσους προκειμένου να μετακομίσει στο City Ground, για μία συμφωνία που θα έχει ισχύ και μετά τη λήξη της φετινής σεζόν», αναφέρει το ρεπορτάζ και συνεχίζει: «Θεωρείται, όμως, ότι ο Σαμπάολι είναι απίθανο να μετακομίσει στην Premier League τόσο κοντά στην ολοκλήρωση της σεζόν κι ενώ η Φόρεστ είναι στις τελευταίες θέσεις».

Εκτός των σεναρίων για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η βραζιλιάνικη Φλαμένγκο, έχει μπει κι αυτή στο κυνήγι για να τον κάνει δικό της, που απέλυσε τον Βίτορ Περέιρα.

Ομάδες που έχει προπονήσει μεταξύ άλλων είναι η Σεβίλλη δύο φορές, η Μαρσέιγ, η Σάντος, η Ατλέτικο Μινέιρο κι από εθνικές έκανε ένα μικρό πέρασμα απ’ την Αργεντινή, ενώ έχει σηκώσει ένα Κόπα Αμέρικα με την Χιλή το 2015.