Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Χατζηδιάκος

Παντελής Χατζηδιάκος

i

©Intime

Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Χατζηδιάκος

Μάνος Τσαλγατίδης 09:19 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 31.08.2024

Ο διεθνής Έλληνας στόπερ αρέσει στον ΠΑΟΚ, που κάνει την κίνηση του

Ο ΠΑΟΚ μετά την πώληση του Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ στην Αλ Κχολούντ ψάχνεται στην αγορά για στόπερ και φαίνεται πως εδώ και λίγες ώρες κάτι του έχει... γυαλίσει.

Ο Δικέφαλος σύμφωνα με την εφημερίδα FORZA έχει ψηλά στη λίστα του τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, Παντελή Χατζηδιάκο προκειμένου να καλύψει το αριθμητικό κενό που υπάρχει στη θέση του δεξιού κεντρικού αμυντικού. Πρόκειται για μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που καλύπτει τα θέλω του προπονητή των «ασπρόμαυρων», Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η Κάλιαρι στην οποία αγωνίζεται ο Χατζήδιακος είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή υπό το καθεστώς δανεισμού τοποθετώντας μάλιστα και ρήτρα σε αυτόν. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και στο τέλος θα μπορούσαν να έχουν θετική έκβαση.

Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο, πως μπορεί ο 27χρονος να είναι Έλληνας και να αγωνίζεται και στην Εθνική Ελλάδος, αλλά η UEFA δεν τον μετρά ως γηγενή στις λίστες της! Πιο συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής δεν έχει εκπαιδευτεί στη χώρα μας όσο καιρό θα έπρεπε με βάση τα κριτήρια της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, οπότε στη λίστα για το Europa League θα πιάνει θέση ξένου, παρά το γεγονός πως έχει ελληνικό διαβατήριο.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή και απομένει να δώσει τη συγκατάθεση της η Κάλιαρι.