Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Ζιγκό!

Ο Σαμουέλ Ζιγκό - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Ζιγκό!

Μάνος Τσαλγατίδης 23:10 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:24 - 09.08.2024

Ο στόπερ της Μαρσέιγ αρέσει πολύ στον ΠΑΟΚ

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ στην Αλ Καλούντ, της οποίας θα γίνει και επίσημα παίκτης τις επόμενες ημέρες.

Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου αποχαιρέτησε τους Πρωταθλητές Ελλάδας κατά την διάρκεια της χθεσινής (8/8) ημέρας και η μεταγραφή του στην Αλ Καλούντ έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Παρέμεινε στη 15η θέση η Ελλάδα παρά την ήττα του Παναθηναϊκού - Η βαθμολογία της UEFA
CHAMPIONS LEAGUE

23:40 - 08.08.2024

Παρέμεινε στη 15η θέση η Ελλάδα παρά την ήττα του Παναθηναϊκού - Η βαθμολογία της UEFA

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχασε από τον Άγιαξ, όμως η ήττα του δεν έφερε πτώση στη βαθμολογία της UEFA και αυτό διότι οι σύλλογοι της Σκωτίας δεν πήραν τους απαραίτητους βαθμούς.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο Έκονγκ θα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και το βράδυ της Κυριακής η το πρωί της Δευτέρας θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Άραβες.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά προκειμένου να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό και να καλύψει το αριθμητικό κενό που αφήνει η πώληση του Νιγηριανού στόπερ. Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ είναι ο 30χρονος στόπερ της Μαρσέιγ Σαμουέλ Ζιγκό.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν συλλέξει πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή και θα ήθελαν να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό που αφήνει η πώληση του Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ στην Αλ Κολούντ.

Πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και στον ΠΑΟΚ το γνωρίζουν αυτό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Άξιο αναφοράς είναι πως το καλοκαίρι του 2018 ο Δικέφαλος τον είχε αντιμετωπίσει σε διπλά ματς με την Σπαρτάκ Μόσχας.