Πώς ο Ονιεκούρου γεμίζει τα ταμεία του Ολυμπιακού με 3,5 εκατ. ευρώ

Χένρι Ονιεκούρου

i

Χένρι Ονιεκούρου/ ©Intime

Πώς ο Ονιεκούρου γεμίζει τα ταμεία του Ολυμπιακού με 3,5 εκατ. ευρώ

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:01 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 14.08.2024

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της Αντάνα Ντεμίρσπορ, ο τουρκικός σύλλογος θα πρέπει να ενεργοποιήσει την οψιόν του Χένρι Ονιεκουρού, αν βγει στην Ευρώπη.

Η Αντάνα Ντεμίρσπορ ανακοίνωσε στις αρχές Ιουλίου 2022 την απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος Νιγηριανός εξτρέμ παραχωρήθηκε ένα χρόνο δανεικός από τους «ερυθρόλευκους», καθώς δεν υπολογίζονταν για την επόμενη σεζόν. 

Με τους Πειραιώτες ο Ονιεκούρου αγωνίστηκε σε 27 ματς όλων των διοργανώσεων (1 γκολ/1 ασίστ). Στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων συμπεριελήφθη και οψιόν αγοράς. Αυτή θα γίνει υποχρεωτική σε μία περίπτωση, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Αντάνα Ντεμίρσπορ. 

Ολυμπιακός για τους ορισμούς των διαιτητών: «Οι άνθρωποι είναι εντολοδόχοι, ανίκανοι και πρέπει να πάνε σπίτια τους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:31 - 30.03.2023

Ολυμπιακός για τους ορισμούς των διαιτητών: «Οι άνθρωποι είναι εντολοδόχοι, ανίκανοι και πρέπει να πάνε σπίτια τους»

Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή τη δυσαρέσκειά του για τους ορισμούς των διαιτητών στη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Μουράτ Σαντσάκ είπε: «Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την οψιόν του Ονιεκούρου εάν πάμε Ευρώπη. Πρέπει να πληρώσουμε 3,5 εκατομμύρια ευρώ». Το ύψος αυτής σύμφωνα με τον ίδιο είναι στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η τουρκική ομάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και με τα τωρινά δεδομένα θα πρέπει να τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.  

Ο Χένρι Ονιεκούρου έχει αγωνιστεί 23 φορές φέτος με την φανέλα της Αντάνα Ντεμίρσπορ έχοντας βρει δίχτυα έξι φορές και δώσει δύο ασίστ σε 1.764 αγωνιστικά λεπτά.