Απίστευτη περιπέτεια για τον Κολομβιανό σταρ Ρανταμέλ Φαλκάο – Δηλητηριάστηκε αυτός και τα παιδιά του από μονοξείδιο του άνθρακα!
i

©IMAGO

Απίστευτη περιπέτεια για τον Κολομβιανό σταρ Ρανταμέλ Φαλκάο – Δηλητηριάστηκε αυτός και τα παιδιά του από μονοξείδιο του άνθρακα!

Δημήτρης Χούπης 19:05 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 29.07.2024

Ο Κολομβιανός επιθετικός Ρανταμέλ Φαλκάο και η οικογένειά του αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα.

Περιπέτεια για τον Ρανταμέλ Φαλκάο και την οικογένειά του.

Πριν από περίπου έναν μήνα ο 38χρονος Κολομβιανός σούπερ σταρ επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Millonarios. Η χαρά της επιστροφής του, όμως, επισκιάστηκε από μία δύσκολη στιγμή που βίωσε ο επιθετικός με την οικογένειά του το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο «El Tigre» απουσίαζε από τον αγώνα της ομάδας του και στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρθηκε «πρόβλημα που αφορούσε την οικογένειά του». Το γεγονός προκάλεσε ανησυχία στους φιλάθλους και αυτός που κλήθηκε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση ήταν ο Αλμέρτο Γκαμέρο, προπονητής της «Millo», σε μια συζήτηση πριν από την ήττα 2-1 από την Αλιάνζα.

«Με τον Φαλκάο ήμουν αυτός που το βίωσα περισσότερο γιατί ήμουν στην κλινική μαζί του, ήμουν εκεί όλη τη νύχτα, ήταν δύσκολο για μένα να δω τα παιδιά του σε αυτή την κατάσταση. Είναι ήδη στο σπίτι, μίλησα μαζί του και ξέρει ότι είμαστε πολύ προσεκτικοί μαζί του», είπε ο προπονητής, ο οποίος συμβούλεψε τον παίκτη να μείνει με την οικογένειά του παρά την επιθυμία του να συνοδεύσει την ομάδα.

Ο παίκτης μίλησε για την κατάσταση και τη νοσηλεία του. Επιπλέον, ζήτησε συγγνώμη για την απουσία του, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του και ευχαρίστησε τους φιλάθλους της Αλμπιαζούλ για την υποστήριξή τους.

Τι συνέβη; Στο σπίτι του στη Μπογκοτά, η σύζυγος του Φαλκάο (Λορελέι Ταρόν), τα πέντε παιδιά του (Ντομινίκ, Ανέτ, Ντεσιρέ, Γεντίντια και Χέβεν) και τα δύο πεθερικά του υπέστησαν δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα και χρειάστηκε να μεταφερθούν εσπευσμένα στην κλινική Marly στην Chía, στα περίχωρα της κολομβιανής πρωτεύουσας.

Μέσα από τα stories της στο Instagram, η σύντροφός του και Αργεντινή τραγουδίστρια έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση και ευχαρίστησε τους followers της για την στήριξή τους. Αν και αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία με μια από τις κόρες της από το νοσοκομείο που προκάλεσε σάλο, αργότερα έφερε ηρεμία: «Είμαστε καλά, δόξα τον Θεό».

«Αυτό που συνέβη είναι ότι ανάψαμε την θέρμανση, δεν λειτουργούσε σωστά και το μονοξείδιο του άνθρακα μας δηλητηρίασε όλους. Πέρασαν πολλές ώρες από τότε που το ενεργοποιήσαμε και πιστεύαμε ότι η μυρωδιά ήταν φυσιολογική», σχολίασε η Λορελέι. Σταδιακά όλη η οικογένεια άρχισε να αισθάνεται άσχημα χωρίς να είναι ξεκάθαρος ο λόγος.

Τελικά, ήταν η υπηρέτρια της οικογένειας που έσωσε την κατάσταση: «Ξαφνικά αναδύθηκε μια πολύ έντονη μυρωδιά και η κυρία που μας βοήθησε στο σπίτι άρχισε να φωνάζει ότι πρέπει να βγούμε γρήγορα έξω, βγήκαμε γιατί η μυρωδιά ήταν αφόρητη. Η Ανέτ έκλαιγε, είδα τον κόσμο ανάποδα."

Ο μπαμπάς μου, ο Γέντι, η Ανέτ κι εγώ είχαμε τα πιο έντονα συμπτώματα, αλλά μετά από λίγο έφτασαν η μαμά μου, η Ντόμι, ο Χέβεν και η Ντέσι. Ξεκίνησαν με συμπτώματα όπως εμετό και πολλούς πονοκεφάλους. Δόξα τον Θεό δεν συνέβη τίποτα χειρότερο, διότι θα ήταν μια άλλη ιστορία...», έγραψε η σύζυγος του Φαλκάο.