Περνά ιατρικά και κλείνει στη Βοϊβοντίνα ο Ραντζέλοβιτς

Ο Ραντζέλοβιτς.

i

©intime

Περνά ιατρικά και κλείνει στη Βοϊβοντίνα ο Ραντζέλοβιτς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:52 - 13.09.2024

Την καριέρα του στη Βοϊβοντίνα θα συνεχίσει ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, αφού ο ίδιος περνάει ιατρικά και υπογράφει με τον σέρβικο σύλλογο.

Νέα ομάδα θα προσθέσει οσονούπω στο παλμαρέ του ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Σερβία για λογαριασμό της Βοϊβοντίνα. Ο 27χρονος επιθετικός αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο.

Θυμίζουμε πως τα ΜΜΕ της πατρίδας του τόνιζαν πως ο ίδιος θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό, με τη διάρκεια της συμφωνίας να είναι ένα έτος. «Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο επιθετικός που αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο του Νόβι Σαντ.

Αυτός είναι ο μοναδικός παίκτης K20 της Stoiximan Super League που ανήκει στα κορυφαία ταλέντα παγκοσμίως και δεν ανήκει στους κατόχους του Youth League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:23 - 12.09.2024

Αυτός είναι ο μοναδικός παίκτης K20 της Stoiximan Super League που ανήκει στα κορυφαία ταλέντα παγκοσμίως και δεν ανήκει στους κατόχους του Youth League

Τη λίστα με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές Κ20 του κόσμου δημοσίευσε το CIES και σε αυτή δεν βρισκόταν κανένας από τους κατόχους του Youth League. Αντίθετα, μοναδικός εκπρόσωπος της Stoiximan Super League ήταν ένας παίκτης που δεν έχει προλάβει να παίξει ακόμα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η πιο ρεαλιστική επιλογή είναι να φτάσει ο Ραντζέλοβιτς στη Βοϊβοντίνα ως δανεικός, με δυνατότητα εξαγοράς του συμβολαίου του. Πριν από έξι χρόνια, ο ταχύτατος αυτός ποδοσφαιριστής έφυγε από για λογαριασμό του Ολυμπιακού με μια μεταγραφή αξίας 550.000 ευρώ. Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί πλήρως στον ελληνικό σύλλογο και έτσι αποχώρησε ουκ ολίγες φορές ως δανεικός. Πέρασε την περασμένη σεζόν στη Ρούμπιν από το Καζάν, αλλά δεν έκανε την καλύτερη εντύπωση γιατί σημείωσε μόνο ένα γκολ σε 23 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ραντζέλοβιτς πραγματοποίησε 75 συμμετοχές με τους γίγαντες από τον Πειραιά, όπου σημείωσε επτά γκολ και πέντε ασίστ. Εκτός από τη Ρούμπιν, ο Ολυμπιακός τον έστειλε δανεικό σε ισπανική Λεγkανές και ρωσική Ουράλ. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σερβικό ποδόσφαιρο και ο επόμενος σταθμός του θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι το Νόβι Σαντ», είχε αναφέρει σε δημοσίευμα του το «maxbetsport».