Ράφα Μιρ: «Όταν η κοπέλα μου είπε να σταματήσω, την άκουσα και δεν συνέχισα»
i

©imago

Ράφα Μιρ: «Όταν η κοπέλα μου είπε να σταματήσω, την άκουσα και δεν συνέχισα»

Δημήτρης Χούπης • 19:40 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 07.09.2024

Ο Ράφα Μιρ στην υπεράσπισή του για τις κατηγορίες τόνισε πως όταν η κοπέλα του είπε να σταματήσει, εκείνος την άκουσε και δεν συνέχισε.

Σοκ προκάλεσε στην Ισπανία η είδηση ότι ο ποδοσφαιριστής της Βαλένθια, Ράφα Μιρ, έχει συλληφθεί μετά από καταγγελία για σεξουαλική επίθεση με θύμα μια κοπέλα.

Πιο αναλυτικά, το συμβάν φαίνεται ότι έχει στο σπίτι του 27χρονου και μαζί τους ήταν ένας ακόμα άνδρας και μία ακόμα γυναίκα. Μάλιστα και ο άνδρας οδηγήθηκε στο τμήμα για την ίδια υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Mundo η υπεράσπιση του Ισπανού σχολίασε ότι το φερόμενο θύμα πήγε μαζί του στο μπάνιο με συναίνεση. Μάλιστα αυτό το επικαλέστηκε από τη μαρτυρία μία εκ των γυναικών που ήταν στο σημείο εκείνη την ημέρα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στη συνέχεια, όπως επίσης αναφέρει η υπεράσπιση του Μιρ, εκείνος σταμάτησε όταν εκείνη του ζήτησε να μην συνεχίσει άλλο. Έπειτα από το συμβάν οι δυο τους επέστρεψαν στην πισίνα του σπιτιού, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος έχει αρνηθεί κάθε κατηγορία, ενώ είναι ελεύθερος με εγγύηση, αλλά και περιοριστικά μέτρα. «Ο Ράφα Μιρ αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες εναντίον του. Η ποινική διαδικασία θα αποσαφηνίσει τα γεγονότα και θα δείξει ότι η κατηγορία δεν ευσταθεί», δήλωσε ο δικηγόρος του Μιρ, Χάιμε Κάμπανερ.

Την ίδια ώρα η Βαλένθια στην οποία αγωνίζεται , του έχει παραχωρήσει λίγες μέρες άδεια προκειμένου να διευθετηθεί το όλο θέμα.