Ο Ραφίνια απάντησε στο ξέσπασμα του Ροναλντίνιο: «Ζήτησε από τον Βινίσιους εισιτήρια για να δει τους αγώνες»

Ραφίνια - Ροναλντίνιο

i

© PrtScr

Ο Ραφίνια απάντησε στο ξέσπασμα του Ροναλντίνιο: «Ζήτησε από τον Βινίσιους εισιτήρια για να δει τους αγώνες»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:50 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 16.06.2024

Το καυστικό σχόλιο του Ροναλντίνιο για την εικόνα της Εθνικής Βραζιλίας δεν έμεινε αναπάντητο από τον Ραφίνια.

Λίγο πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα, ο Ροναλντίνιο προχώρησε σε ένα πρωτόγνωρο ξέσπασμα μέσα από τα social media. Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση της χώρας του κόντρα στις ΗΠΑ (1-1) κι έμεινε κάτι παραπάνω από απογοητευμένος, καθώς αποκάλυψε πως δεν θα παρακολουθήσει κανένα παιχνίδι της «Σελεσάο» στη διοργάνωση και ούτε θα πανηγυρίσει νίκη, ενώ ανέφερε πως πρόκειται για μία από τις χειρότερες ομάδες των τελευταίων ετών.

«Αυτό είναι παιδιά, δεν θα παρακολουθήσω κανένα παιχνίδι της Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα ούτε θα πανηγυρίσω καμία νίκη. Αρκετά ανέχτηκα. Είναι μια θλιβερή στιγμή για όσους αγαπούν το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο τώρα να βρεις το πνεύμα για να παρακολουθήσεις τους αγώνες. Είναι μία από τις χειρότερες ομάδες των τελευταίων ετών, χωρίς αξιοσέβαστους ηγέτες, μόνο μέτριους παίκτες κατά την πλειοψηφία.

Δεν έχω δει ποτέ μια κατάσταση τόσο άσχημη όσο αυτή. Έλλειψη αγάπης για τη φανέλα της Βραζιλίας και έλλειψη ποδοσφαίρου. Η απόδοσή μας ήταν ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει ποτέ, είναι τόσο κρίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του Ραφίνια

Αυτό το ξέσπασμα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή δεν έμεινε απαρατήρητο από τους διεθνείς, με τον Ραφίνια να βγαίνει μπροστά και να αναφέρει πως ο ίδιος ζήτησε εισιτήρια από τον Βινίσιους για να δει τα ματς της Βραζιλίας!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξέρει καλά περσινό μεταγραφικό στόχο του Τριφυλλιού!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:37 - 15.06.2024

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξέρει καλά περσινό μεταγραφικό στόχο του Τριφυλλιού!

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, έχει συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία με τον Μεξικανό μέσο της Κρουζ Αζούλ, Τσάρλι Ροντρίγκεζ, ο οποίος απασχόλησε το Τριφύλλι ένα χρόνο πριν!

«Δεν ξέρω αν ήταν διαφήμιση ή όχι οι δηλώσεις του Ροναλντίνιο, αλλά πριν από λίγες μέρες, μου είπαν ότι ζήτησε από τον Βινίσιους εισιτήρια να δει τους αγώνες μας. Σε κάθε περίπτωση, εξεπλάγην και δεν συμφωνώ με τη δήλωσή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα.