Ο Ράγια της Άρσεναλ πήρε ειδική άδεια για τον απαγορευμένο σκύλο του! (pic)

Ο σκύλος του Ντέιβιντ Ράγια

i

© Instagram

Ο Ράγια της Άρσεναλ πήρε ειδική άδεια για τον απαγορευμένο σκύλο του! (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:08 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 14.08.2024

Ο Ντέιβιντ Ράγια έχει κρατήσει τον αγαπημένο του σκύλο ως φύλακα άγγελο του σπιτιού του, παρά την απαγόρευση που έχει τεθεί.

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Ντέιβιντ Ράγια έχει πάρει τα... μέτρα του!

Όπως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές σε αυτό το επίπεδο έτσι κι αυτός, έχει θορυβηθεί από την επιδημία διαρρήξεων που έχει εμφανιστεί στους τελευταίους 20 μήνες σε διάφορα σπίτια. Ο ίδιος έχει πάρει την απόφαση να στηριχθεί σε έναν σκύλο για την ασφάλεια του σπιτιού του.

Μπορεί να είναι μόλις ενός έτους, αλλά ο θηριώδης Γκοκού, ένα XL Bully που ο Ράγια πήρε κουτάβι είναι ο καλύτερος φύλακας με τη συγκεκριμένη ράτσα όμως να απαγορεύεται με κυβερνητική απόφαση. Σύμφωνα με έρευνες, αυτά τα σκυλιά (που προέρχονται από διασταύρωση πιτμπουλ και τεριέ) ευθύνονται για πάνω από το 50% των θανάτων ανθρώπων από σκύλους. Όσοι είχαν αγοράσει τέτοιο σκύλο, μετά τα... μέτρα της κυβέρνησης θα έπρεπε να πάρουν ειδική άδεια για να τον κυκλοφορούν εκτός σπιτιού, πάντα όμως με λουρί.

Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία στην Premier League μετά την επιστροφή βαθμών στην Έβερτον
PREMIER LEAGUE

15:41 - 26.02.2024

Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία στην Premier League μετά την επιστροφή βαθμών στην Έβερτον

Η Έβερτον είδε την αφαίρεση 10 βαθμών στην Premier League να μειώνεται σε έξι βαθμούς μετά από μια επιτυχημένη έφεση και πλέον βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς.

Όπως διαπιστώνεται, ο γκολκίπερ της Άρσεναλ τα έχει κάνει όλα αυτά, πέρασε τα... τεστ με τα οποία απέδειξε πως ο σκύλος του δεν είναι επιθετικός και μέσω αναρτήσεων στα social media, υπενθυμίζει σε όσους στοχεύουν να διαρρήξουν το σπίτι του πως θα αντιμετωπίσουν αρκετά... προβλήματα.