Η Ράγιο Βαγιεκάνο προσπάθησε να μιμηθεί το «πέναλτι-πάσα» των Μέσι και Σουάρες αλλά απέτυχε παταγωδώς (vid)

Ράγιο Βαγιεκάνο

i

Ράγιο Βαγιεκάνο/PrtScr

Η Ράγιο Βαγιεκάνο προσπάθησε να μιμηθεί το «πέναλτι-πάσα» των Μέσι και Σουάρες αλλά απέτυχε παταγωδώς (vid)

Κώστας Τόπας 13:18 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:45 - 14.08.2024

Η Ράγιο Βαγιεκάνο προσπάθησε να μιμηθεί το περίφημο πέναλτι των Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, στην αναμέτρηση με τη Χιρόνα το Σάββατο, αλλά απέτυχε παταγωδώς.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο κέρδισε πέναλτι στο 40ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με την Χιρόνα, με το σκορ στο 2-1 και προσπάθησαν να κάνουν μια «κομπίνα» που κατέληξε σε αποτυχία. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ Όσκαρ Τρέχο εκτέλεσε το πέναλτι με πάσα προς τον εκτελεστή του πρώτου γκολ, Ίσι Παλαθός, ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Αυτή η κομπίνα μας γύρισε αρκετά χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα το 2005, ο εξτρέμ της Άρσεναλ, Ρόμπερτ Πιρές, προσπάθησε να στρώσει στον συμπαίκτη του Τιερί Ανρί, αλλά η φάση σταμάτησε μετά από σφύριγμα του ρέφερι. Το 2016, Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες είχαν επίσης αυτή την μυθική έμπνευση. 

Ο Αργεντινός πήρε την μπάλα και την έβαλε στη βούλα. Αυτό που έκανε όμως ήταν πραγματικά από άλλον πλανήτη, καθώς κανείς δεν περίμενε πως ο «Λίο» θα έκανε κάτι διαφορετικό πέρα από το να εκτελέσει κανονικά το πέναλτι. Ακούμπησε την μπάλα λίγο πιο δίπλα, εκεί όπου από το πουθενά εμφανίστηκε ο Λουίς Σουάρες και την έστειλε στα δίχτυα της Θέλτα. Μία φάση που θα μείνει για πάντα χαραγμένη…