Κράτησε το αήττητο η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά με «Χ»

Φωτ. IMAGO

Κράτησε το αήττητο η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά με «Χ»

Sportal newsroom 23:56 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 23.09.2024

Συνέχεια στο αήττητο σερί της έδωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δίχως να νικήσει εκτός έδρας τη Ράγιο Βαγιεκάνο (1-1).

Κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια απέναντι στη Λειψία στα μέσα της εβδομάδας, η Ατλέτικο Μαδρίτης το μόνο που μπόρεσε ήταν να «σώσει την παρτίδα» στο «Βαγέκας» απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο, στο προτελευταίο χρονικά ματς της 6ης αγωνιστικής της La Liga και να διευρύνει το αήττητο σερί της.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Παλαθόν στο 35΄, αλλά στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Γκάραχερ διαμόρφωσε το τελικό 1-1, που φέρνει τους «ροχιμπλάνκος» στο -6 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Παρά τις πολλές και σημαντικές ελλείψεις, την κούραση και την απογοήτευση από την ήττα της Πέμπτης από τη Μονακό στο Champions League, η Μπαρτσελόνα συνέτριψε 5-1 την -αήττητη μέχρι σήμερα- Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα», διατήρησε το απόλυτο νικών στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά από έξι αγωνιστικές και παραμένει στο +4 από τη Ρεάλ.

Μία σπουδαία νίκη για τους «μπλαουγκράνα», που ήρθε όμως με βαρύ τίμημα, καθώς ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στο 44΄, αποχώρησε με φορείο και διακομίστηκε απευθείας στο νοσοκομείο, με τις πρώτες ενδείξεις να είναι άκρως ανησυχητικές.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ LA LIGA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA