Ο Όλμο «λύτρωσε» την Μπαρτσελόνα στο ντεμπούτο του και τη διατήρησε στην κορυφή
i

© Imago

Ο Όλμο «λύτρωσε» την Μπαρτσελόνα στο ντεμπούτο του και τη διατήρησε στην κορυφή

Η Μπαρτσελόνα τα... χρειάστηκε κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα.

Η Μπαρτσελόνα έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα της La Liga κι απολαμβάνει την κορυφή, με το κοντέρ να γράφει 9 βαθμούς.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, η ομάδα του Φλικ κοντραρίστηκε εκτός έδρας με τη Ράγιο Βαγιεκάνο και ζορίστηκε αρκετά, όμως στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε μέσω ανατροπής (1-2).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το καλημέρα. Ο Λόπεθ βρέθηκε μέσα στην περιοχή κι εκτέλεσε υποδειγματικά για το 1-0. Στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα πίεσε ασφυκτικά με σκοπό να βρει το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και βρήκε στην επανάληψη.

Συγκεκριμένα, με τη συμπλήρωση του 60λέπτου, ο Ραφίνια συνδυάστηκε όμορφα με τον Πέδρι μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο τελευταίος πλάσαρε ιδανικά με το κακό του πόδι το αριστερό για το 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά το σκηνικό του ματς παρέμεινε ίδιο, με τους Καταλανούς να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να μην απειλούνται ιδιαίτερα. Στο 71΄ ο Λέβα βρήκε δίχτυα για την ανατροπή, όμως το τέρμα δεν μέτρησε καθώς προηγήθηκε επιθετικό φάουλ νωρίτερα στη φάση. Το «χρυσό» γκολ της νίκης για τους Μπλαουγκράνα ήρθε στο 82ο λεπτό από τον Όλμο.

Στο ντεμπούτο του, ο 26χρονος Ισπανός «λύτρωσε» την ομάδα του με ένα εξαιρετικό τελείωμα και τη διατήρησε στην κορυφή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!