Ανατροπή της Ράγιο και «τριάρα» με την Οσασούνα

Ανατροπή της Ράγιο και «τριάρα» με την Οσασούνα

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 23:57 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 16.09.2024

Η Ράγιο Βαγιεκάνο έφτασε στην ανατροπή εναντίον της Οσασούνα (3-1) και πήρε τη δεύτερη συνεχόμενή της νίκη, στο ματς της 5ης αγωνιστικής της La Liga.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως η Ράγιο Βαγιεκάνο έφτασε στην ανατροπή εναντίον της Οσασούνα και τελικά πήρε τη νίκη με 3-1. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πρώτης, η οποία πήρε το τρίποντο στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της La Liga.

Μέχρι το 27ο λεπτό αξιόλογη φάση το ματς δεν είχε, εντούτοις σε εκείνο το λεπτό ήρθε το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους. Ο Ραούλ Γκαρσία εξαπέλυσε ένα μακρινό σουτ και αυτό κατέληξε στην αντίπαλη εστία, για να έρθει το 0-1. Αυτή ήταν και η μοναδική πολύ μεγάλη στιγμή του πρώτου μέρους, με την Οσασούνα να πηγαίνει στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.

Παρόλα αυτά η Ράγιο Βαγιεκάνο επέστρεψε από την ανάπαυλα ψάχνοντας το γρήγορο γκολ και τελικά το πέτυχε στο 50ο λεπτό. Ο Μουμίν, ειδικότερα, σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του αντίπαλου κίπερ. Περίπου ένα τέταρτο αργότερα και συγκεκριμένα στο 67' ο Ρασιού σκόραρε ένα όμορφο τέρμα και πρόσφερε στην ομάδα του την ανατροπή. Εκείνος που σφράγισε τη νίκη ήταν ο Ουνάι Λόπεζ, ο οποίος με βολίδα έκανε το 3-1 στο 90+5

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: