Τρομερή υποδοχή στον Ράκιτιτς από τους οπαδούς της Χάιντουκ Σπλιτ (vid)

Ιβάν Ράκιτιτς

i

PrtScr

Τρομερή υποδοχή στον Ράκιτιτς από τους οπαδούς της Χάιντουκ Σπλιτ (vid)

Κώστας Τόπας 11:19 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 22.07.2024

Οι οπαδοί της Χάιντοκ Σπλιτ επιφύλαξαν μία τρομερή υποδοχή στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, Ιβάν Ράκιτιτς.

Οι οπαδοί της Χάιντουκ Σπλιτ επιφύλαξαν εντυπωσιακή υποδοχή στον Ιβάν Ράκιτιτς μετά την άφιξή του στον κροατικό σύλλογο.

Ο 36χρονος μέσος, που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Σάλκε, Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη Χάιντουκ Σπλιτ για την επόμενη σεζόν με οψιόν άλλου μετά από λίγους μήνες στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας.

Η μεταγραφή του Ράκιτιτς προκάλεσε παροξυσμό στις τάξεις της Χάιντουκ και οι οπαδοί τον υποδέχτηκαν με στυλ. Χιλιάδες οπαδοί συγκεντρώθηκαν στην έδρα του κροατικού συλλόγου για να τον υποδεχθούν με τραγούδια και δεκάδες φωτοβολίδες.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα έχει εξαπολύσει έκσταση στους νέους θαυμαστές του όταν βγήκε στο μπαλκόνι με ένα φουλάρι Χάιντουκ Σπλιτ. Οι θαυμαστές τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομά του και δημιούργησαν μία τρομερή ατμόσφαιρα που ξεπέρασε τις προσδοκίες.

Ο 36χρονος μέσος, ο οποίος αποσύρθηκε από το διεθνές ποδόσφαιρο το 2020 αφού κατέγραψε 106 συμμετοχές για την Κροατία, συμφώνησε αμοιβαία να τερματίσει το συμβόλαιό του με την Αλ Σαμπάμπ για να επιδιώξει μια «μοναδική ευκαιρία» με τη Χάιντουκ.

Ο Ράκιτιτς έχει απολαύσει μια γεμάτη τρόπαια καριέρα, κερδίζοντας 16 τίτλους σε όλη του τη διάρκεια με τη Βασιλεία, τη Σάλκε, τη Σεβίλλη και την Μπαρτσελόνα, ενώ πρωταγωνίστησε στην πορεία της χώρας του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Ο Κροάτης μέσος έπαιξε βασικό ρόλο στους τίτλους της Σεβίλλης στο Europa League το 2014 και το 2023, ενώ κέρδισε τέσσερις τίτλους La Liga με την Μπαρτσελόνα μαζί με το τρόπαιο του Champions League το 2015.