Ρακόβ για Σβάρνα: «Σίγουρα θα κάνουμε χρήση της οψιόν αγοράς από την ΑΕΚ»
i

Στράτος Σβάρνας/©intime

Ρακόβ για Σβάρνα: «Σίγουρα θα κάνουμε χρήση της οψιόν αγοράς από την ΑΕΚ»

Κώστας Τσίλης 16:54 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 14.08.2024

Οι Πολωνοί επισημοποίησαν την πρόθεση τους να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Σβάρνα από την ΑΕΚ

Ο Στράτος Σβάρνας κάνει εντυπωσιακή σεζόν στην Πολωνία με την φανέλα της Ρακόβ. Και ήδη από τον περασμένο Δεκέμβρη οι Πολωνοί έχουν ενημερώσει την ΑΕΚ πως θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς, ύψους 800χιλιάδων ευρώ. Σήμερα ο αθλητικός διευθυντής της Ρακόβ, Ρόμπερτ Γκράφ, μιλώντας στην στην πολωνική ιστοσελίδα Weszlo, απλώς επιβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο, τις προθέσεις της πολωνικής ομάδας.

«Το deadline είναι λίγο πιο μετά από τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, αλλά αποτελεί κάτι το τυπικό. Δεν μπορώ να αποκαλύψω το ακριβές ποσό και να επιβεβαιώσω ότι η ρήτρα είναι στις 800.000 ευρώ καθώς αυτό είναι μυστικό στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σίγουρα θα κάνουμε χρήση της οψιόν που έχει συμφωνηθεί».

Προφανώς είναι και επιθυμία του ίδιου του Σβάρνα να συνεχίσει στην Πολωνία. Άλλωστε στην ΑΕΚ δεν βρήκε ποτέ θέση βασικού. Αντίθετα στην Ρακόβ, είναι από τους καλύτερους αμυντικούς του πολωνικού πρωταθλήματος. Και φυσικά και στην ΑΕΚ έχουν κέρδος απ' αυτή την ιστορία, ένα σημαντικό ποσό που θα μπει στα ταμεία της ομάδας. 

Tags: