Αμφιβολίες στη Γαλλία για την μεταγραφή του Ραμπιό στη Μαρσέιγ: «Ερχεται γιατί δεν τον θέλει κανείς»

Ο Ραμπιό

i

© Intime

Αμφιβολίες στη Γαλλία για την μεταγραφή του Ραμπιό στη Μαρσέιγ: «Ερχεται γιατί δεν τον θέλει κανείς»

Κώστας Τόπας 13:24 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 16.09.2024

Στη Γαλλία έχουν ήδη ξεκινήσει κι ασκούν κριτική στην Μαρσέιγ, για τον λόγο που απέκτησε τον Αντριέν Ραμπιό.

Η άφιξη του Αντριέν Ραμπιό στην Μαρσέιγ δεν έχει πείσει τους πάντες. Ο Γάλλος διεθνής, ο οποίος έμεινε χωρίς ομάδα αφού τελείωσε το συμβόλαιό του ως παίκτης της Γιουβέντους του Τορίνο, βρήκε επιτέλους έναν νέο προορισμό μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι όπου προσφέρθηκε στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Μετά από μήνες αμφιβολιών για το μέλλον του, ο Γάλλος μέσος ανακοινώθηκε αυτή την Κυριακή (16/09) ως νέος παίκτης της Μαρσέιγ. Ο Γάλλος διεθνής εντάχθηκε στους Μασσαλούς ως ελεύθερος, για να ενισχύσει μια συναρπαστική ομάδα με παίκτες όπως ο Γκρίνγουντ ή ο Χόιμπεργκ, μεταξύ άλλων. Ωστόσο, παρά το διαμέτρημα του παίκτη που θα πρέπει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στο πρωτάθλημα, η κριτική για την μεταγραφή δεν άργησε να έρθει.

Ο Ντανιέλ Ριόλο, αρθρογράφος στο RMC Sport, ήταν ένας από τους πιο επικριτικούς για την υπογραφή του Αντριέν Ραμπιό για την Μαρσέιγ. Ο Γάλλος διεθνής χρειάστηκε να κάνει περικοπές στον μισθό του για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα, μια συγκυρία που έκανε τον Γάλλο δημοσιογράφο να αναφερθεί για τους κινδύνους που θα μπορούσε να εγκυμονεί η ένταξή του στην ομάδα του Ρομπέρτο ​​Ντε Τσέρμπι.

«Αυτό που συμβαίνει στη Μαρσέιγ είναι απίστευτο», παραδέχεται. «Το να πείσεις τον Ραμπιό να μειώσει σχεδόν στο μισό τον μισθό του για να παίξει στην ομάδα είναι απίστευτο. Ηρθε επειδή κανείς δεν τον ήθελε».

Η άφιξή του αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό από τους οπαδούς της γαλλικής ομάδας λόγω της άρνησης των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων να τον ενσωματώσουν παρά την προσφορά του: «Κανείς δεν τον ήθελε στην Ευρώπη, έκανε περικοπές στον μισθό του. Είναι ένας μέσος που έχει πολύ λίγα προσόντα», ανέφεραν χαρακτηριστικά μερικοί οπαδοί της γαλλικής ομάδας στα social media.