Ο Ράμσντεϊλ ξέσπασε σε κλάματα γι' αυτό που έκαναν οι παίκτες της Άρσεναλ κατά την επιστροφή του στο «Έμιρεϊτς»

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ και οι παίκτες της Άρσεναλ

Ο Ράμσντεϊλ ξέσπασε σε κλάματα γι' αυτό που έκαναν οι παίκτες της Άρσεναλ κατά την επιστροφή του στο «Έμιρεϊτς»

Κώστας Τόπας 10:27 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 06.10.2024

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ βούρκωσε όταν οι πρώην συμπαίκτες του στην Άρσεναλ, τον υποδέχθηκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο στο «Έμιρεϊτς».

Η Άρσεναλ επικράτησε με ανατροπή 3-1 της Σαουθάμπτον έχοντας τον Σακά σε τρομερή μέρα με δύο ασίστ και ένα γκολ.

Στο πρώτο μέρος η Άρσεναλ είχε την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια της, αλλά δεν απειλούσε ιδιαίτερα, καθώς οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν εξαιρετικά. Παρ' όλα αυτά στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε και οι «Άγιοι» άνοιξαν το σκορ στο 55' με τον Άρτσερ.

Η χαρά για τους παίκτες της Σαουθάμπτον δεν κράτησε για πολύ, αφού τρία λεπτά μετά ο Χάβερτς ισοφάρισε για τους «κανονιέρηδες», ενώ στο 68' ο Μαρτινέλι έκανε το 2-1 για την Άρσεναλ. Ο Σακά στο 89ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πριν τη σέντρα ωστόσο, οι οπαδοί παρατήρησαν μια ασυνήθιστη ρουτίνα μεταξύ των παικτών των «κανονιέρηδων». Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας της Σαουθάμπτον, ο Άαρον Ράμσντεϊλ έλαμψε με θετική ενέργεια, αγκαλιάζοντας αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του, στην Άρσεναλ, πριν από την σέντρα.

Ο Ζορζίνιο ήταν ο πρώτος που τον αγκάλιασε προτού ακολουθήσουν οι Νταβίντ Ράγια, Ρικάρντο Καλαφιόρι, Γουίλιαμ Σαλιμπά, Ντέκλαν Ράις, Γκάμπριελ και Τόμας Πάρτεϊ.

Λίγο μετά την αποχώρησή του από τη φυσούνα, ένας εμφανώς συγκινημένος Ράμσντεϊλ «λύγισε», καθώς οι οπαδοί στο «Έμιρεϊτς» του επιφύλαξαν μια αξέχαστη υποδοχή.

Ο Ράμσντεϊλ υπέγραψε για τη «νεοφώτιστη» Σαουθάμπτον στα τέλη Αυγούστου μετά από τρία χρόνια παραμονής στην Άρσεναλ. Μετά την ένταξή του στους «κανονιέρηδες» από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το 2021, ο 26χρονος τερματοφύλακας έκανε 89 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις υπό τον Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος στο παρελθόν έχει επαινέσει την «τεράστια προσωπικότητα» και το «θάρρος» του νεαρού κίπερ.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, μίλησε για τη συνομιλία του μετά τον αγώνα με τον Ράμσντεϊλ, λέγοντας: «Απλώς του ευχήθηκα τα καλύτερα και η Σαουθάμπτον τα καλύτερα για τον τρόπο που έπαιξαν επίσης».

Μετά από αυτό το τρίποντο επί της Σαουθάμπτον, η ομάδα του Αρτέτα βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Premier League, μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.