Τρομερός Ρανιέρι: Ζητούσε από τους οπαδούς της Κάλιαρι να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα για την Μπάρι (vids)

Κλαούντιο Ρανιέρι

i

PrtScr

Τρομερός Ρανιέρι: Ζητούσε από τους οπαδούς της Κάλιαρι να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα για την Μπάρι (vids)

Κώστας Τόπας 09:03 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 14.08.2024

Χειρονομία σπουδαίου fair play από τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος ζήτησε από τους φιλάθλους της Κάλιαρι να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα για την Μπάρι.

Ο 72χρονος τεχνικός κατόρθωσε να πραγματοποιήσει ένα ακόμα «θαύμα» μετά από αυτό της κατάκτησης της Premier League με τη Λέστερ, αφού ο ίδιος οδήγησε την Κάλιαρι από την 14η θέση της Β' κατηγορίας στην άνοδο.

Η συναισθηματική φόρτιση μετά τη νίκη επί της Μπάρι με 1-0 ήταν τεράστια κι έτσι ο Κλαούντιο Ρανιέρι «λύγισε» μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, Γκούιντα. Μετά από αυτό το άκρως συγκινητικό καρέ, ακολούθησε ένα άλλο, με τον Ιταλό τεχνικό να ζητάει από τους οπαδούς της ομάδας του να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα προς την Μπάρι.

Συγκεκριμένα, μετά την άνοδο οι φίλοι της Κάλιαρι φώναζαν ρυθμικά «Serie B» στην Μπάρι για να την πικάρουν. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος με χαρακτηριστικές κινήσεις έκανε έκκληση στους οπαδούς της ομάδας του να σταματήσουν και να μην προσβάλουν τους αντίπαλους οπαδούς, απαιτώντας παράλληλα τον απόλυτο σεβασμό για τους ηττημένους.