Η επιτυχημένη επιχείρηση του Ράσφορντ που τον έχει κάνει εκατομμυριούχο

Μάρκους Ράσφορντ

Η επιτυχημένη επιχείρηση του Ράσφορντ που τον έχει κάνει εκατομμυριούχο

Κώστας Τόπας 12:26 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 08.08.2024

Ο αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, έχει μια επιτυχημένη παράπλευρη επιχείρηση μακριά από το ποδόσφαιρο, η οποία του έχει ήδη κερδίσει εκατομμύρια.

Ο Μάρκους Ράσφορντ θέλει να ανακάμψει από μια σχετικά απογοητευτική σεζόν όσον αφορά τα γκολ που σημειώθηκαν, αν και τελείωσε τη σεζόν με ένα ακόμη μετάλλιο νικητή του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο 26χρονος επιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Αγγλίας για το Euro 2024, με τον τότε προπονητή Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να δηλώνει ότι, κατά την άποψή του, άλλοι παίκτες είχαν καλύτερες σεζόν από τον Ράσφορντ.

Αυτό σημαίνει τουλάχιστον ότι ήταν διαθέσιμος για ολόκληρο το πρόγραμμα προετοιμασίας της Γιουνάιτεντ και έχει παίξει τουλάχιστον 45 λεπτά σε τέσσερα από τα πέντε φιλικά που παίχτηκαν μέχρι στιγμής. Έχασε το παιχνίδι με τους Ρέιντζερς, αλλά τώρα είναι πλήρως σε φόρμα καθώς η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ συγκρίνεται με τον αγώνα για το Community Shield εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μακριά από το ποδόσφαιρο, ο Ράσφορντ έχει κερδίσει τη δημόσια αναγνώριση για το φιλανθρωπικό του έργο, συμπεριλαμβανομένης της επιτυχημένης εκστρατείας του για την παροχή δωρεάν σχολικών γευμάτων στα παιδιά από τη Συντηρητική κυβέρνηση κατά την περίοδο των Χριστουγέννων του 2020.

Ο Άγγλος επιθετικός δημιούργησε επίσης τη δική του λέσχη βιβλίων για να επιτρέψει στα μη προνομιούχα παιδιά να αναπτύξουν τις αναγνωστικές τους δεξιότητες και έχει μάθει επίσης τη νοηματική γλώσσα. Διορίστηκε ως MBE τον Οκτώβριο του 2020. Έχει επίσης μια σειρά από επιχειρηματικά ενδιαφέροντα που του έχουν αποφέρει σημαντικά χρηματικά ποσά κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, ο Άγγλος επιθετικός έχει μια αυτοκρατορία ιδιοκτησίας που λέγεται ότι αξίζει περίπου 15 εκατομμύρια λίρες. Κατέχει τρεις εταιρείες - MUCS Enterprises, MUCS Properties και MUCS Investments.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!