Ράσμους Χόιλουντ: Ο «νέος Χάαλαντ» επέστρεψε πιο αποφασισμένος από ποτέ

Ο Ράσμους Χόιλουντ πανηγυρίζει - Φωτ. IMAGO

Ράσμους Χόιλουντ: Ο «νέος Χάαλαντ» επέστρεψε πιο αποφασισμένος από ποτέ

Κώστας Τόπας 16:00 - 23.10.2024

Ο Ράσμους Χόιλουντ αρχίζει να ξαναβρίσκει τη θέση του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από μια μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος κι είναι αποφασισμένος να οδηγήσει τους «κόκκινους διαβόλους» στη δόξα.

Ράσμους Χόιλουντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Θέλουν να αρχίσουν να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον. Ο Δανός μετακόμισε στο «Ολντ Τράφορντ» πριν από μερικά καλοκαίρια, αλλά μεταξύ τραυματισμών, προσαρμογής και κακής απόδοσης σε μια ομάδα που δεν τον βοήθησε επίσης, δεν είχε χρόνο να δείξει τι είναι ικανός να κάνει και για την οποία η διοίκηση κατέθεσε περισσότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ στην Αταλάντα για την μεταγραφή του.

Έπρεπε να είναι το νέο «9αρι» της Γιουνάιτεντ, ο «Χάαλαντ» της άλλης ομάδας του Μάντσεστερ και ο ίδιος εξακολουθεί να ελπίζει να είναι εγκαίρως για να το πετύχει. Ο Χόιλουντ είναι πρόθυμος να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Επέστρεψε από τραυματισμό και πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σεζόν στο Europa League κόντρα στην Πόρτο, σε ένα ματς που τα είχε όλα. Στη συνέχεια, σκόραρε ξανά στην Premier League εναντίον της Μπρέντφορντ, με το γκολ που έδωσε στην ομάδα του τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε.

«Νομίζω ότι ο Χόιλουντ αρχίζει να έχει δυνατότητες. Εντυπωσιάστηκα πολύ όταν έπαιξε στην Πόρτο πριν από μερικές εβδομάδες, έκανε εξαιρετική δουλειά. Υπάρχει πραγματικό ταλέντο στην επιθετική τριάδα, αλλά αυτός που σκόραρε το νικητήριο γκολ εναντίον της Μπρέντφορντ νομίζω ότι αρχίζει να μοιάζει με παίκτη», δήλωσε ο θρύλος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, στο Sky Sports.

Η σύγκριση με τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ

Από την άφιξή του, ο Δανός έχει συγκριθεί με τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ, ο οποίος είναι πλέον ένας από τους προπονητές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι συγκρίσεις είναι απεχθείς, αλλά είναι αλήθεια ότι ο Χόιλουντ ελπίζει να κάνει ένα βήμα μπροστά.

«Δεν θέλω να με συγκρίνουν μαζί του. Μαθαίνω από την εμπειρία του, γι 'αυτό πιστεύω ότι η συνεργασία μαζί του είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Μπορώ να εξελιχθώ πολύ στο μέλλον», είπε ταπεινά ο Χόιλουντ μετά τη νίκη επί της Μπρέντφορντ. Και πρόσθεσε: «Ήταν υπέροχο που μπόρεσα να παίξω ξανά με τα παιδιά από την αρχή στο Ολντ Τράφορντ. Είναι κάτι που μου έλειψε πολύ. Προφανώς, νομίζω ότι η επιστροφή από τραυματισμό είναι μια πολύ καλή εμπειρία. Τώρα θέλω να προσπαθήσω να συνεισφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο».